Arkadasar artk pko yokmus bende

ceyda_79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
566
1
96
45
Bursa
bugun tahlıl sonunclarımı aldım pko bıtmıshihoyyyt 6ay diane 35 kullanmıstım ve sonunc pko bıttı darısı butun pko lılerın basına :Saruboceq:sadece progestron hormonumda az dusukluk varms buyuzden adetlerım uzun suruyormuş duphaston verdı ılk defa kullanacagım hapı hiç bilmiyorum:uhm:

cok gecmi,ş olsun canım inan cok sevindim
umarım bebeginide en yakın zaman da alırsın kucagına gözün aydın simdiden

amnnn allahım nekadar harika bir haberr arkdaşaım adetlerin düzensizmiydi şimdi düzene girdi pko bitti öle mi__

amnnn allahım nekadar harika bir haberr arkdaşaım adetlerin düzensizmiydi şimdi düzene girdi pko bitti öle mi__

duzenlıydı kılomda hatta dusuk bıle tuylenmede yoktu LH yuksektı 14.7dı sımdı 4.4 pko demıstı once den sımdı yokms gecmıs yanı yumurtalarım cok gelısıodu kıstlerde onunla bırlıte buyuyordu hepsı bıtms kaplıcaları onedı

geçmiş olsun
değerlerini yazarmısın??

Ne güzel bi haber.pko iyileşirmiymiş canım ya bnm doktorum bu bir yumurtalık şekli değişmez dedisenağlama

ceyda79 canım çok geçmiş olsun. bak herşey düzene girmeye başladı .kafana takma .bu konularda psikolojimizin iyi ve ya kötü olması bizlerin durumlarını nasıl etkiliyor biliyorsundur herhalde . tatlım allah en kısa zaman da çocuğunu da kucağına almayı nasip etsin. herşey düzelir. sen rahat ol yeterki. tekrar geçmiş olsun canım.bol şans sana.....kaydirigubbakcemile5:teytey:

Darısı başımıza gözün aydın bende diane 35 kullanıyorum benimkilerde gider inşallah...
Son hapımı açiyorum bitince gidicem bakalım

merhaba ceyda-79
özel mesaj almadığın için buraya yazmak zorunda kaldım
beni hatırladınmı bilmem zaten bir tane topiğim var, vaktin olursa okursun,bana hayıt tohumu önermiştin, ben de kullanmanın anlamı yok sanıyordum,ama değilmiş, okursan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın, sen ve bana dua eden herkes, sizler de benim dualarımdasınız:)))

yaa cok sevındım adetlerın kac gun suruyor benımde uzun leke + kanama+ bıtme bekarken 8 gundu evlenınce12-13 gune cıktı

Pko yok olmaz.Doktorumunda dediği gi pko doğuştan ömürboyu süren rahatsızlıktır

ceyda 79 merhaba benim aynı problemlerim var ve 5 yıldır gitmediğim doktor kalmadı şu gittiğin doktoru banada tavsiye edermisin bende bursada oturuyorum çok sağol tatlım şimdiden

bu hastalıgın tedavısı var mı arkadaslar benim bildiğim kadarıyla yok ama inşallah vardır ya bu arada canım senın adını cok sevındım

gözün aydın cnm ben pkolu değilim ama over kistim var dün doktorum küçülmüş dedi hayırlısı bakalımkaydirigubbakcemile3

arkadaslar sızın adınıza cok sevındım ınsallah benımkıde gecer ılac kullanmaya baslayalı 15 gun oldu ama ben hala bu hastalıga alısamadım hergun aglıyorum (((mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…