• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasalr bekarim birsey sorucsm acil

Günah diyip taşlamalıydım değil mi

Genç bir kız belki kullanılıyor ama en korktuğu şeyi yapacak kadar ona güveniyor

Ailesi belki öğrenirse zarar bile verebilir ama o bu riski alıyor

Ya kaybedecek yada doğru kişiyi bulmuş olacak

Ama burda ayrıl yada evlen ne dersek diyelim kar etmediğini gördük

Madem sevgilisi ipi ele almış o zaman yöntemleri deneyecekler eğer adam halen riske atarsa o zaman kız farkedicek ve ayrılacak

Ben buraya seni riske aten adam kötüdür ayrıl diyebilirim ama bende bu yollardan geçtim kendi gerçeği görecek

Tek masum yol bu

Ayrılık kolay değil helede genç bir kızın hayalleri varsa

O yüzden benim tavsiyemi denemeye çalışacak adamın niyeti bozuksa devam edecektir kızın korktuğu hareketleri yapmaya

Ama adamda seviyorsa risksiz devam edecektir

O yüzden ayrıl demedim yada günah diyip taşlamadım

Size yanlış geldi ama tek çare bu.
Biz ayrıldık ben soğudum ve ayrildim arada yazıyor arıyor ama ben sevemiyorum eskisi gibi herşey bitti içinde keşke o gun eve gitmeseydik2 diyorum

Biz ayrıldık ben soğudum ve ayrildim arada yazıyor arıyor ama ben sevemiyorum eskisi gibi herşey bitti içinde keşke o gun eve gitmeseydik2 diyorum
Bak gerçeğin ne olduğuna karar verip seçmişsin yolunu

Eminim ben burdan ber ton ayrıl yazsam fayda etmeyecekti

O yüzden adamı deneyebileceğin bir yol sundum

Ama lütfen ailen bu konuda katıysa dikkatli ol

Ailesi katı olanlar meslek sahibi olmadan onların ahlakına ters düşmemeli çünkü aynı evde ters düştükten sonra yaşamak çok zor

Meslek sahibi olma şansın yoksa daha dikkatli ol

Erkek arkadaşlarınla yanında kız arkadaş olmadan buluşma

Mesleği olmayan, evliliğe hazır olmayan kişilerle konuşma

En az bir ay telefonda tanımadan buluşma(hep kız arkadaşın olsun yanında)

en baştan belirt babamgil mutasıp diye

Unutma erkekler yüz güzelliğine aşık olmadan cinsellikle aşık olmazlar

Aşık adam seni bu duruma düşürmez

Seven insan sevdiğini asla zor duruma sokmaz

Bak gerçeğin ne olduğuna karar verip seçmişsin yolunu

Eminim ben burdan ber ton ayrıl yazsam fayda etmeyecekti

O yüzden adamı deneyebileceğin bir yol sundum

Ama lütfen ailen bu konuda katıysa dikkatli ol

Ailesi katı olanlar meslek sahibi olmadan onların ahlakına ters düşmemeli çünkü aynı evde ters düştükten sonra yaşamak çok zor

Meslek sahibi olma şansın yoksa daha dikkatli ol

Erkek arkadaşlarınla yanında kız arkadaş olmadan buluşma

Mesleği olmayan, evliliğe hazır olmayan kişilerle konuşma

En az bir ay telefonda tanımadan buluşma(hep kız arkadaşın olsun yanında)

en baştan belirt babamgil mutasıp diye

Unutma erkekler yüz güzelliğine aşık olmadan cinsellikle aşık olmazlar

Aşık adam seni bu duruma düşürmez

Seven insan sevdiğini asla zor duruma sokmaz
Aslında o benin yanimda oldu hep ne olursa olsun arkandayin birlikte yapmadık ne yaptıysak dedi tamam tam.birlesme vs olmadı ben korktuğum için oda korktu bunaldı ban soğuk davranmaya başladı takıntılarım yüzünden ben zateb fizik tedavi okuyorum son sinifim mesleğimi elime alicam sonra Zevk suyu felan derken beb bir ay hergun ağladım stres yaptim vucdumun dengesi bozuldu ej sonunda sonra ayrıldım hala arıyor ben bisey yapmadim sana neden bıraktın diye ama o gun eve gittikten sonra soğudum neden bilmiyorum gebelik testini çekip attim ben sana dedim.bak.icin rahat olsun dedi yine yanında oldu ama çok sevdiğim sevgilimi artık sevmiyorum bunun için çok üzülüyorum doğuda görev yapıyor astsuby kendisi

Aslında o benin yanimda oldu hep ne olursa olsun arkandayin birlikte yapmadık ne yaptıysak dedi tamam tam.birlesme vs olmadı ben korktuğum için oda korktu bunaldı ban soğuk davranmaya başladı takıntılarım yüzünden ben zateb fizik tedavi okuyorum son sinifim mesleğimi elime alicam sonra Zevk suyu felan derken beb bir ay hergun ağladım stres yaptim vucdumun dengesi bozuldu ej sonunda sonra ayrıldım hala arıyor ben bisey yapmadim sana neden bıraktın diye ama o gun eve gittikten sonra soğudum neden bilmiyorum gebelik testini çekip attim ben sana dedim.bak.icin rahat olsun dedi yine yanında oldu ama çok sevdiğim sevgilimi artık sevmiyorum bunun için çok üzülüyorum doğuda görev yapıyor astsuby kendisi
Çok sevindim mesleğin olacağına.

Hayat senin, seçim senin kaderimizin gidişatı arzularımızı yönlendirdiğimiz kişilerin iyiliğine kötülüğüne bağlıdır.

tek diyeceğim evlenmeyi düşünürsen 3 sene a-z'ye tanımadan evlenme asla acele etme

Çok sevindim mesleğin olacağına.

Hayat senin, seçim senin kaderimizin gidişatı arzularımızı yönlendirdiğimiz kişilerin iyiliğine kötülüğüne bağlıdır.

tek diyeceğim evlenmeyi düşünürsen 3 sene a-z'ye tanımadan evlenme asla acele etme
Allah karşımıza hayirli insanlar çıkarsın inşallah

Arkadaşlar aralığın 23 ve 25inde sürtünmeli iliskimmolmadi boşalma vs olmadı genelde iç çamaşırı vardı 14 gün sonra adet oldum bitti ilişkiden 26 gün sonra idrarda gebelik testi yaptim negatif çıktı zevk suyundan korktuk adet bittikten sonra mide bulantisi ağrısı kasık agrisi vajin akıntısı yanma kaşınma başladı bende soğan suyu ictim iki gün bugün idrarimda hafif kan geldi adetime12 gün var daha enfeksiyon olabilirmi?
Idarsr yollari enfeksiyonudr ama eger ic camasiri varsa onun iliskinizle alakasi yoktur

Back
X