• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasalr bekarim birsey sorucsm acil

Eda078

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
25
3
6
27
Arkadaşlar aralığın 23 ve 25inde sürtünmeli iliskimmolmadi boşalma vs olmadı genelde iç çamaşırı vardı 14 gün sonra adet oldum bitti ilişkiden 26 gün sonra idrarda gebelik testi yaptim negatif çıktı zevk suyundan korktuk adet bittikten sonra mide bulantisi ağrısı kasık agrisi vajin akıntısı yanma kaşınma başladı bende soğan suyu ictim iki gün bugün idrarimda hafif kan geldi adetime12 gün var daha enfeksiyon olabilirmi?

Arkadaşlar aralığın 23 ve 25inde sürtünmeli iliskimmolmadi boşalma vs olmadı genelde iç çamaşırı vardı 14 gün sonra adet oldum bitti ilişkiden 26 gün sonra idrarda gebelik testi yaptim negatif çıktı zevk suyundan korktuk adet bittikten sonra mide bulantisi ağrısı kasık agrisi vajin akıntısı yanma kaşınma başladı bende soğan suyu ictim iki gün bugün idrarimda hafif kan geldi adetime12 gün var daha enfeksiyon olabilirmi?
İdrar yolları enfeksiyonu ya da mantardır ,bende de yanma kaşıntı ağrı var tahlil yaptrdım enfeksiyon çıktı doktora görün

İdrar yolları enfeksiyonu ya da mantardır ,bende de yanma kaşıntı ağrı var tahlil yaptrdım enfeksiyon çıktı doktora görün
Ya geçmiş olsun canım.cok korktum sanki adet olcakmisim gibi daha 12 gün var az miktarda kan görünce çok korktum zaten tam.birkesme yasamadik aşırı akıntı geliyor sürekli tuvalete cikiyorum bakireyim idrarinda kan geldimi senin peki ?

İlişki olmadıysa hamile kalamazsın zaten

Ya geçmiş olsun canım.cok korktum sanki adet olcakmisim gibi daha 12 gün var az miktarda kan görünce çok korktum zaten tam.birkesme yasamadik aşırı akıntı geliyor sürekli tuvalete cikiyorum bakireyim idrarinda kan geldimi senin peki

Bu defa gelmedi ama daha önce de idrar enfeksiyonu olmuştm afedersin resmen kanlı çiş yapıyordum,Yalnız hafife alma kendi kendine geçmez ilerlerse daha fena oluyor gidip idrar tahlili yaptır ilaç yazarlar yoksa azap çektirir

Bu defa gelmedi ama daha önce de idrar enfeksiyonu olmuştm afedersin resmen kanlı çiş yapıyordum,Yalnız hafife alma kendi kendine geçmez ilerlerse daha fena oluyor gidip idrar tahlili yaptır ilaç yazarlar yoksa azap çektirir
TAMAM canım randevu açılsın gidicem kadın dogumami gidicem yoksa urolojiyemi

Bidaha asla zaten tobe ettim aşırı kötü kokulu akintim var yanıyor gibiramdevuda yok suan
Mantar ya da enfeksiyon vardır. Hamile kalmanız için ilişkinin gerçekleşmesi gerek. Sadece gebelik için değil hastalıklara yakalanmamak için de korunun.

Mantar ya da enfeksiyon vardır. Hamile kalmanız için ilişkinin gerçekleşmesi gerek. Sadece gebelik için değil hastalıklara yakalanmamak için de korunun.
Evet anlamış oldum.zaten bide yumurtlama dönemindeyim şuan ondanda hafif kan gelebiliyomus zaten içime felan girme olmadı bakireyim

Evet anlamış oldum.zaten bide yumurtlama dönemindeyim şuan ondanda hafif kan gelebiliyomus zaten içime felan girme olmadı bakireyim
Kanama yumurtlama döneminde olabilir evet lekelenme şeklinde. Ama yorumlarda kaşıntı ve akıntınızın olduğunu söylemişsiniz. Buna mantar sebep olabilir. O nedenle doktora görünmenizde fayda var. Tam olarak ilişki gerçekleşmemişse dahi sürtünme yoluyla bile hastalık kapabilirsiniz. Enfeksiyon ya da mantar gibi.

Bence enfeksiyondan kaynaklaniyor. Ben hala ilac kullanıyorum enfeksiyon için yanma yapar idrarda kan olur. Ic çamaşıri varken hamile kalabilcegin çok çok düşük bi ihtimal korkma bence adette olmuşsun. Bende suan ic çamaşıri yokken sürtünmeyle hamile kalınır mi araştırması yapıyorum

Korktuğun şeyleri yapma kuzum, oral vb. yap. Ailen mutasıpsa çok dikkatlu ol. Hep konu açıyorlar ailem görücü usulü evlendircez ben oğlana dersem o da ailemi der bana zarar verir ailem diyor o yüzden coğrafya kaderdir dikkat et.

Zaten girme vs olmadı bakireyim sadece sürtünme.oldu.bosalmada olmadı vajinaya ve ilişkiden 14 gün sonra adet oldum 26 gün sonrada gebelik.testi yaptim.nsgatif çıktı adetim.bitti bu belirtiler başladı şuan yumurtlama dönemindeyim o yüzdende ıdrarda hafif kanama olabilirmiş

Korktuğun şeyleri yapma kuzum, oral vb. yap. Ailen mutasıpsa çok dikkatlu ol. Hep konu açıyorlar ailem görücü usulü evlendircez ben oğlana dersem o da ailemi der bana zarar verir ailem diyor o yüzden coğrafya kaderdir dikkat et.
Evet canım.cok korktum ben nerden bileyim.ki böyle korkcsgimi bidaha asla evlenmeden yapmicam doktor sordu on-line olarak vajinaya boşalma yada etrafına oldumu diye Hayır sürtünme oldu girme oldumu dedi hayır olmadı dedim ozaman risk yoktur dedi

Kanama yumurtlama döneminde olabilir evet lekelenme şeklinde. Ama yorumlarda kaşıntı ve akıntınızın olduğunu söylemişsiniz. Buna mantar sebep olabilir. O nedenle doktora görünmenizde fayda var. Tam olarak ilişki gerçekleşmemişse dahi sürtünme yoluyla bile hastalık kapabilirsiniz. Enfeksiyon ya da mantar gibi.
Şuan kaşıntı geçti yanmada geçti aşırı yoğun akinti geliyo ve şık idrara çıkıyorum idrarimda şu gibi akintim kokulu sadece randevu bulabilirsem gidicem

Valla ne güzel örnek şeyler söylüyorsun oral vb yap fln. Hayatımda duyduğum en saçma tavsiye.

Valla ne güzel örnek şeyler söylüyorsun oral vb yap fln. Hayatımda duyduğum en saçma tavsiye.
Günah diyip taşlamalıydım değil mi

Genç bir kız belki kullanılıyor ama en korktuğu şeyi yapacak kadar ona güveniyor

Ailesi belki öğrenirse zarar bile verebilir ama o bu riski alıyor

Ya kaybedecek yada doğru kişiyi bulmuş olacak

Ama burda ayrıl yada evlen ne dersek diyelim kar etmediğini gördük

Madem sevgilisi ipi ele almış o zaman yöntemleri deneyecekler eğer adam halen riske atarsa o zaman kız farkedicek ve ayrılacak

Ben buraya seni riske aten adam kötüdür ayrıl diyebilirim ama bende bu yollardan geçtim kendi gerçeği görecek

Tek masum yol bu

Ayrılık kolay değil helede genç bir kızın hayalleri varsa

O yüzden benim tavsiyemi denemeye çalışacak adamın niyeti bozuksa devam edecektir kızın korktuğu hareketleri yapmaya

Ama adamda seviyorsa risksiz devam edecektir

O yüzden ayrıl demedim yada günah diyip taşlamadım

Size yanlış geldi ama tek çare bu.

Back
X