Arkadaş

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.663
İyi geceler bayanlar.
Benim 7yıllık bir arkadaşım var liseden bir kız. Bazen görüşürüz hergün de mesajlaşırdık. Hergün ama. Telefondadaa konuşurduk arada.
Neyse geçenlerde nasılsın dedim işte hiç yazmıyorsun artık işlerim oluyo dedi çalışıyo yoruluyor biliyorum ama o günn başka sıkıntısı vardı sonra konuşalım dedi ben yinede noldu anlat dedim anlattı bende yorum filan yaptım biraz sert sonra kibarca onun iyiliği için sonra kalbini kırmak istemiyorm snra konuşalım haklısın dedi. Bnde tmm dedim çıktım sonra bir daha yazmadım kendisi bikaç gün sonra mesaj atmış bana kuaföre gtcez işte şunu şunu yapsammı diye akıl almak için küs filan değiliz yani aramzdada sorun yok yoksa niye msj atsın bana neyse bnde geçenlerde hastaydım hastayım filan dedim geçmiş olsun dedi. Ben sonra bikaç kez çok hastaym diye msj attım Ona geçen dd attım ama cvp yok.
İnternette paylaşım yapcak vakti var bana yazmıyo. Anlamıyorum yani hergün mesajlaştığım insan hiçbişey olmadığı halde neden yazmaz illa bnm mi yazmam lazım yani bn de o yazmadığı için yazmak istemiyorum bi yandanda konuşmak istiyorum napsam bilmiyorum. Sizce bekliyimmi yazaymmı?
Bir başka arkadaşımdanda ayrı olarak bahsetmek istiyorum arkadaş benden 12 yaş büyük iki çocuğu var abla gibi hep kendi aradı bnle knştu arkadaş olmaya çalıştı çok da iyi anlaştık geçenlerde kapısının önündeyim evlermz uzak görüşemiyoruz zaten müsait değilmiş madem iki dakka balkona çık göreyim kapının önündeyim dedim ütü yapıyorum çocuk durmaz çıkamam dedi. Bnde kırıldım tmm dedim bidaha aramamaya karar verdm onu sonra yine o aradı nasılsın diye açtım muhabbet ettik. O arayınca ben yine yumuşadım bu yaptığını kenarı attım kin tutan biri değilimdir. Sonra başka gün ben onu aradım parktayım çocuklara bakmam lazım yanlış anlama diyip kapattı. Başka gün aradım şuan çocuk arabası kullanıyorum da kapatsam olurmu yanlış anlama sende anne olunca anlarsın dedi tmm dedim kapattım. Sonra yine aramadım o kendi aradı naber diye kendi aradı ve yine işim var diyip kpattı. Madem işin var aramasaydın o zmn çözemedim bu kadın napmaya çalışıyo. Sonra geçen aradım knştuk biri arıyo ben sana döncem beş dakikaya dedi kapattık bidaha aramadı on beş gündür de aramadı bnde aramayı düşünmüyorum. Acaba gerçekten çocukları yüzünddnmi böyle yapıyor yoksa napmaya çalışıyo? Bir kızı var 3 yaşında bir de oğlu 8 yaşında. Bu abla bnm için bi buçuk saat yol çekti evime geldi sırf bnle görüşmek için bikaç aylık arksdaşımken düğünüme geldi şimdi noluyo anlamıyorum
Bira uzun ve karışık oldu K.bakmayın.
Zaten çok arkadaşım yok bunlarda böyle yapınca üzülüyorum yalnız kalıyorum

Amaaann bosver uzerinde durmaya degmez.

Kim sana nasilsa sende ona mesafe al.

Kendi mesguliyetin olsun insanlar icin bukadar kolay ulasilabilir olmazsin..

Insanlardan bi beklentin olmasin ozaman mutlu olursun:KK66:

Anlayislariniz farkli arkadaslarinla. Senin hissettigin kadar samimi hissetmiolar ve senin kadar da hassas dusunmuolar. Sana endeksli yasamiolar yani iliskinizi, sana tavsiyem sen de onlara endeksli yasama arkadasligini, kirilirsin.
Sen de canin istediginde ara konus mseajlas ama aramalarini bekleme. Pragmatist olmak lazim bole insanlara

Ayyyy ben bile arkadaşlığımi keserdim.kusura bakmada bence sen çok fazla onlara yaziyosun ariyosun. Bunalttiysan demekki

Canım benim mesela ben çok sevdiğim insanlarla bile ay da yılda bir konusurum. Ama sevgim asla kesilmez. Bazı kız arkadaşlarım surekli yazar kizarim sevmiyorum derim.ya da cevap vermem. Eğer sende surekli öyle yapıyorsan belki sikilmislardir
Yok sürekli yazmıyorum arkadaş kendi arayıp snra işim var diyip kpatıyo o garibime giden

Bence milleti bunaltiyorsun herkesin işi gücü, evliliği, cocugu var. Seni mi dusuncek hergun hergun? Musaitte olmayabilirler aradi diyede oturup bir saat konuscak hali yok yapicak işi vardir bi arayim demistir. Arkadaslarina sevgilinmis gibi davraniyorsun aramadiklari gunlerin hesabini bile tutuyorsun, fazla ilgi bekliyorsun. Hastayim dedikten sonra gecmis olsun dedigi halde ikide bir cok hastayim, cok hastayim diye tekrarlamanin ne alemi var. Sen baya yalniz kalmissin galiba ama bu sekilde kimse ugrasamaz seninle.

X