ara ara sancılarım oluyo belırtılermı bunlar hamıleyım dır ınsallahHayırlı olsun canım
yanlıs olma ıhtımalı yok dımı ıkı gunde 5tane yaptım sılık çıktıGebelik testinde iki çizgi de çikıyorsa test pozitiftir.
ınsallah bende hamıleyım sahlıkla kucagıma alırımcanım benimde öyleydi sürekli adet sancısı gibi ha oldum olucam derken hamile olduğumu ogrenmistim
Inşallah canım yarın kan ver ogrenirsinınsallah bende hamıleyım sahlıkla kucagıma alırım
evet hamilesin olur öyle ağrılar yerleşiyoruz olabilirAdetıme ıkı gun var dun 3 ıdrat testı yaptım sılık cızgı cıktı 3ğndede bugun ıkı tane yaptım sabah uyanınca gene cıktı sılık cızgı ve cok agrım var kasıklarıma arara agrılar gırıyo acaba normal mı agrı olurmu yasıyan varmı adet oncesı agrı gorup hamıle olanlar ccok merak ediyorum hamılemıyım dıye test fotoğraf larını paylasıcam sımdıden cokk teşekkürEki Görüntüle 2295579
Insallah asırı kasık agrısı var sızdede oldumu adetten onceevet hamilesin olur öyle ağrılar yerleşiyoruz olabilir
Insallah canım ya beklıyorum adet günümüHamilesiniz büyük ihtimalle ama daha çok yeni o yüzden silik çıkmış
Bırden bıre oldumu sızde sancı gırıyo kasıklarıma resmenevet hamilesin olur öyle ağrılar yerleşiyoruz olabilir
Ayaga kalkınca basım dönüyorBaşka nasıl belirtileriniz var dı acaba?
Bılmıyorum farketmedım ama ıstagım acılmıstıTesti yapmadan önce nasıl belirtiler vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?