selam kızlar bende uuuuzuunnn uzunn zamandır araştırıyorum bu göğüs büyütme işini hevesinizi kırmak istemem bu doğal yollar sonuç verebiliyor her bünyede farklı vs oluabiliyor neyse ben ısıgan otunu rezene yi çörek otu yağını işte özel bitkisel yağlarla masajları hepsini çok uzun zamanlar denedim artık pes ettim zaten aynı zamanda çaresiz bi hastalığım olduğu için hurma kara üzüm çekirdeği karaüzümün kendisi pekmezler vs yani kısacası aktarda ne varsa bendede var yiyor içiyorum tabi hastalığıma vs ne için deniyosam o lumlu sonuçlar aldığım oluyor bir tek bu göğüsde sonuç alamadım arkadaş ya 1 yıl öncede doğum yaptım 75i zor bulan göğüslerim hepden gittimi delirecem taktım estetiğe ama eşimi razı edemiyorum ben cesaret ediyorumda o sağlığıma bişi olacak diye benide korkutuyo bu denediğiniz yöntemlerden sonuç alan varmı ya gerçekden bende olmasada sizde oluyosa sevinecem valla
İçmedim canım ama ben bu otları bir tatlı kaşığı alıyorum süzgeç varya ona koyuyorum onuda büyük bardağa koyuyorum süzgeç suya dalıyo kaynar suyu dolduruyorum 5 dk bekletiyorum sonra süzgeçi yani otları alıyorum o suyu içiyorum canım
selam kızlar bende uuuuzuunnn uzunn zamandır araştırıyorum bu göğüs büyütme işini hevesinizi kırmak istemem bu doğal yollar sonuç verebiliyor her bünyede farklı vs oluabiliyor neyse ben ısıgan otunu rezene yi çörek otu yağını işte özel bitkisel yağlarla masajları hepsini çok uzun zamanlar denedim artık pes ettim zaten aynı zamanda çaresiz bi hastalığım olduğu için hurma kara üzüm çekirdeği karaüzümün kendisi pekmezler vs yani kısacası aktarda ne varsa bendede var yiyor içiyorum tabi hastalığıma vs ne için deniyosam o lumlu sonuçlar aldığım oluyor bir tek bu göğüsde sonuç alamadım arkadaş ya 1 yıl öncede doğum yaptım 75i zor bulan göğüslerim hepden gittimi delirecem taktım estetiğe ama eşimi razı edemiyorum ben cesaret ediyorumda o sağlığıma bişi olacak diye benide korkutuyo bu denediğiniz yöntemlerden sonuç alan varmı ya gerçekden bende olmasada sizde oluyosa sevinecem valla
HTML:
Evey bendeboyle demliyorum ama bu serbetci otu fena bisey ya etkisi ne kadar bilmiyorum ama kimseye tavsiye etmiyorum
Şerbetçiotu göğüs büyütmede çok önemli , iğrençte olsa içsek iyi olur
Yok canım dedim ya içmedim diye:) bende alırsam başlarım içmeye ama iğrençte olsa büyütme uğruna :)
Bende öyle düşünüp içtiğim bitki çaylarına hiç eklemiyorum şeker canım ama çok mu berbat hiç içilecek gibi değil miAyyyy pardon canim ya... Birkac yerde cay gibi icin diye okumustum acik ve sekerli ben seker atmaya cesaret edemiyorum etkisini oldurur diye
Bende öyle düşünüp içtiğim bitki çaylarına hiç eklemiyorum şeker canım ama çok mu berbat hiç içilecek gibi değil mi
Ya bazilarimiza igrenc gibi gelen seyler digerlerimize normal geliyor bence igrenc migdem kalkiyor icerken dunce hepsini icemedim mesela yarisina yakin bir kismini doktum valla esimde dalga geciyor hatun gider borularini sisireceksin diye
Wowo senin olculerin nasildi?
Kizlar kafaya taktim ne yapip edip serbetci otu kozalak ekstresini bulmaliyiz ne olur sizde yardimci olun. Ozellikle almanya da tanisigi olanlar sorabilir mi
Evet evet evet kızlar şerbetçiotu kozalak ekstresi kesin büyütüyormuş onu bulmamız lazımmmmm
Kizlar kafaya taktim ne yapip edip serbetci otu kozalak ekstresini bulmaliyiz ne olur sizde yardimci olun. Ozellikle almanya da tanisigi olanlar sorabilir mi
Evet evet evet kızlar şerbetçiotu kozalak ekstresi kesin büyütüyormuş onu bulmamız lazımmmmm
Eşin seni küçük haliylede seviyosa ne güzel kıymetini bil :) benim alt 69 üst 79cm
benim aldığım pul pul yaprak gibi bişeydi kızlar,kozalak ekstresi ne oluyor?
aktarlara sorsak getirirlermi
Kızlar bu nasıl kullanılıyor peki, normal şerbetçi otu gibi mi, bilginiz var mı? Ve gerçekten kesin mi? Benim başka hiç umudum kalmadı çünkü
Bunlar iki farkli seymi serberci otu ve kozalak ekstresi yoksa birlikte olan bi karisim mi ?
Tabi o herzaman bu hali iyi ben memnunum ugrasma sagligindan olacaksin diyor ama benim icime sinmiyor iste:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?