Arkadaş Sorunu

İkisi de birbiriyle anlaşamıyordu ve kavgalıydılar.İkisi de sevdiğim insanlardı.Ama ikisiyle de arkadaşlığımı sürdüremezdim.Onunla arkadaşlığımı kesmem doğrultusunda bir talebi yoktu ama sonuçta bu arkadaşımla konuştuğumda dolaylı olarak da diğeri arkadaşlığını kesecekti.
Bakın, esasen şunu söylemek istiyorum. Ne demek canım onlar birbiri ile iyi değildi, bende seçim yapma durumunda kaldı. Zaten yapmasam diğeri benimle ilişkisini bozacaktı. Siz kimle arkadaşsanız onunla konuşmaya devam etmeliydiniz. ( size bir zararı yoksa tabi).
Onlarda buna saygı göstermeliydi. Gerçek arkadaşlar arkadaşının kiminle olan Nasıl konuştuğuna bakmaz Mutlu olup olmadığına bakar.
Fakat siz şimdi aynısını ondan bekliyorsunuz.

Bakın, esasen şunu söylemek istiyorum. Ne demek canım onlar birbiri ile iyi değildi, bende seçim yapma durumunda kaldı. Zaten yapmasam diğeri benimle ilişkisini bozacaktı. Siz kimle arkadaşsanız onunla konuşmaya devam etmeliydiniz. ( size bir zararı yoksa tabi).
Onlarda buna saygı göstermeliydi. Gerçek arkadaşlar arkadaşının kiminle olan Nasıl konuştuğuna bakmaz Mutlu olup olmadığına bakar.
Fakat siz şimdi aynısını ondan bekliyorsunuz.
Belki de haklısınız.Onun mutlu olması benim için önemli olmalıydı.Arkadaşlığımız o kadar kuvvetli değilmiş o zaman.Karşılık beklemiyorum diyen insan bile en azından ufak bir karşılık bekler.Sürekli kendinden verip hiçbir şey almamak üstüne başkalarına sürekli verdiğini görmek üzüyor.O kadar güçlü bir dostluk değilmiş meğer bizimkisi.

X