Arkadas sorunu . .

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
Merhaba konuyu tekrar duzgun yaziyorum .
20 yasindayim ve evliyim . Lise zamanindan beri konustugum bir arkadasim var . Atiyorum adi fatma.
bir De yine lise yillarindan fatmayla ve benimle ayni sinifta olan ayse diye bir arkadasim var artik konusmadigim ama facebookta arada gonderilerine yorum yazdigim . Fatmayla hergun konusuyorduk artik konusmuyoruz . Sevdigi bir cocuk oldugunu onun hakkinda facede gonderide bulundugunu ve cocugun by duygularindan haberi olmadigi halde gonderisini begendigini soyledi adinida soylemek istemedi . Ayse fatmanin bu sevdigi cocuga arkadaslik yollamis ve fatmayida silmis . Bunun uzerine fatmada benim sevdigimcocugu nasil ekler diye ayseye sinirlenmis . Ben De merak edip fatmanin of gonderisine baktim begenenlerdende fatmanin sevdigi cocugun adini ogrendim ve fatmaya cocugun adi bu mu diye yazdim . Fatma da sen benim hayatimimi arastriyorsun yoksa ayseyemi sordun yazdi . Ben De banane senin hayatini neden arastirayim oylesine baktim kimseyede birsey sormadim yazdim . Sen ayseylemi konusuyorsun dedi hayir dedim tmm dedi ertesi gunu konusmuyorsun ayseyle ama yorumlasiyorsun nedense yazmis yorumlasmak yasak mi o da benim arkadasim istersem onlada konusurum yazdim . Fatma da espri yapmistim zaten yazdi . Ben De espriden cok tribe benziyor ama neyse yazdim . I gunden sonra 2 haftadir konusmuyoruz . Istedigimle konusurum kimseyide ilgilendrmez bun a hesap sorar gibi karsmasi bence yanlis bi hatam oldugunu dusunmedigim icin bende yazmiyorum szce hakszmiyim ? Her gun konusuyorduk o yuzden uzuluyorum . Tam hic arkadasim kalmadi derken baska bir evli arkadasim faceden her gun yazmaya basladi bu kizda lisedendi ama artik baska sehirde oturuyor ve evli . Lisede 4 yil naber bile demeyen kiz simdi tek evli arkadasi Ben oldugum icin her gun gunde 3 kez yaziyor nasilsin diye o yuzden hala pek yakin olamadim . Ayni sehirdeyken konusmamissin simdi sanaldan konussak ne konusmasak ne diye dsunuyorum ama mecbur yazisiyoruz .
Onun disinda annemle ayni sehirde farkli ilcelerde oturuyoruz or da bikac arkadasim var ama burda hic yok ve cok sıkılyorum . Kis in kursa gidecegim insallah orda arkadas bulabilirim . . Konusmadigim arkadasla ne olacak hic blmiyorum konusmak istiyorum ama hatali Ben olmadigim icin icimden yazmak gelmiyor . .

Son düzenleme:
bi arkadaşım vardı sonra bi arkadaşımız daha vardı
yahu bunlara hayali de olsa isim versene sen kim konuya nerde dahil oluyor anlaşılmıyor bir de yazılarını düzelt kelimeler bölük pörçük,noktalama işareti yok kimse bir şey yazmıyor diye sızlanma anlayamıyoruz ki yazıdan,bir şeyler yazalım

Bilgisayarim bozuldugu icin telefondan yaziyorum cok zor oluyor o yuzden boyle oldu . Bastan sona konuyu tekrar degstrip yazdim smdi bakar misiniz :)

1) Fatma haksız,herkesin hayatına kimse karışamaz
2)Ayşe haksız madem arkadaşsınız arkadaşın sevdiğine mesafeli durması gerekirdi
3)Evli arkadaşınız haksız yıllarca muhabbet etmemişsiniz şimdi muhtemelen yalnız kaldı size sarıyor
4)Siz de haksızsınız bu kadar gereksiz insan için kafayı boşa takmışsınız
5) Kursa gidin kurs iyidir,iyi...

Bir tane arkadasim var evli cocuklu 33 yasnda hem abla hem arkadas onunla cok iyiyiz daha tanisali 1 yil oldu ama gercekten brbrimizi seviyoruz ama o da annemle ayni yerde oldugundan cok gorusemiyoruz . En iyisi kurs sanirim bir de evimin karsinda genc kizlar var acaba onlara balkona ciktiklarinda selam versem arkadas olmayi mi denesem diyorum . Yorum icin tesekkurler cok gzl yazmissiniz

Hepsini boşverin. Sizin kimseye ihtiyacınız yok. Halinizi hatrınızı soran olursa, sorduğu kadar, derine inmeden sohbet edin tabiki. Ama kimseyle dost falan olmayın. Bakın hepsi ayrı bir alem. Ayrı bir tripli, değişken. Boşverin gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…