' Arkadaş Olmak İstiyorum ' diyen k.k. Hatunları sohbetimize buyrun diyorum :) :) :)

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.178
8.379
Merhaba K.K. Hatunları bol kahkahalı , bol neşeli , hoş sohbetli , cici mi cici arkadaşlıklar olur inşallah... :118:

Açıyorum topiğimizi................................

.....................................................................

......................................................................

......................Açtımmmmmmmm:KK52::KK52::KK52:

:KK76:HAYIRLI UĞURLU OLSUN :KK76:

Son düzenleme:
hayırlı olsun canm topiğin :KK52:

Sağol canım hoşgeldin:KK42:
Tanıyalım diyemiycem kimse yok tanıyayım canım bende seni.
Ben 22 yaşında bekar ama yakında nişanlanacak gelin adayıyım çalışıyorum izmir'denim . Sen neler yapıosun ?

tanıyalım şekercim :)) 24 yasındayım bende 6 bucuk aylık evliyim şmdilik ev hanımıyım bende izmirdeyim :)))):KK51:

tanıyalım şekercim :)) 24 yasındayım bende 6 bucuk aylık evliyim şmdilik ev hanımıyım bende izmirdeyim :)))):KK51:

Taze gelinciksin sen daha ay ay :KK52: hayırlı olsun canım. Nasıl güzel mi evlilik benim daha var ama acaba bi çok şey değişir mi diye zaman zaman korkum oluyor :KK53:

insan korkuyor haklısın ama evlilik şans meselesi canm karsındakı ıyıyse anlaşabiliyosanız ne mutlu size ama dilerim cok mutlu bır evliliğin olur ben şanslılardanım bu konuda Maşallaahh tü tü tü :KK52: :)))

merhabaaa bende izmirdennnnn 24 yasına girdim henüz. ohh mis gibi toplandık buraya. ben henüz bekarımm.:/

insan korkuyor haklısın ama evlilik şans meselesi canm karsındakı ıyıyse anlaşabiliyosanız ne mutlu size ama dilerim cok mutlu bır evliliğin olur ben şanslılardanım bu konuda Maşallaahh tü tü tü :KK52: :)))

tüh tüh tühh nazar değmesin canım :nazar: Allah mutluluğunu daim etsin . İnşallah bende görürüm o günleri :KK52:

Balböcüğü topiğin hayırlı olsun , bol sohbetli , şeker tadında olsun..:KK66:

Artıkın ben de takılırım buralara..

X