Takma kafana yeni evliymissin ne guzel. Oturduğun apartmanda yok mu kafana göre komsularin? Ya da eşinin arkadaşının esleriyle arkadaş olabilirsin.
Yapı itibariyle çabucak arkadaş sahibi olabilen biti değilim ben de. İllaki karsimdakiyle çok kanımiz isinirsa öyle
Benim isyerimdede var arkads degiliz departmanimiz farkli gercekten huyumuz suyumuzda farkli ben onlarla.konusmuyorum fazla.abuksabuk seylere kahlalarla guluyorlar hakaret vari sakalar yapiyorlar birbirlerine eskiden kiskancliklarini gordum bana karsi arkamdanda sessiz diyorlaarmis hayir.aslinda.asil.sebep.saygi seviyorum sınır seviyorum ilgilenmiyorum herkesin karakteri baska ilk basta uzulmustum.zaman.zaman yine uzuluyorum cunku gercekten hak etmedim ön yargilarla basladilar bana karsi zaman zaman isi duser gelir siritir isi biter yuzler bes kariss samimiyetsiz...artik.anladim yanlis.zaman yanlis insan olayi denk gelince Selam.verip gecerim oda bazilarina insana kendini cirkin ordek yavruau gibi hissettiryorlar ama samimiyim suc onlarda tuhaflar bosverin onemseyin bunuda belli edin
ben de aynı senin gibiyim yapı olarak
çalıştığım yerde 2,5 Yıl oldu.
bi grup var ben de onlarla takılıyorum
gruptan herkesin doğum günü kutlanıyor
4 gün önce doğum günümdü
1 kişi bile kutlu olsun demedi
halbuki son 3 aydır 4-5 tane kutlamaya katıldım
çok takılmadım ama sadece bi ağız ucuyla kutlasalar yeterdi
senin dedikodunu yapmak için çağırmamışlardır belki :/
Böyle şeyler zamanla olur ordaki eskiler dağılıp siz oranın kıdemlisi olunca bu sefer organizasyonlara katılan hatta düzenleyen siz olacaksınız.. kişiliğinizle alakası yok yani üzmeyin kendinizi..
Herkese günaydın hanımlaarrr. .
Yeni şehrimde yeni bir işe başladım. Çalıştığım yerde kızlar fazla. Neyse ben başladığımdan beri (neredeyse 1 ay olacak) her zaman ve her yerde olduğum gibi onlara karşı çok nazik ve çok yumuşak başlı yaklaşıyorum. Onlardan çekindiğim için mi? Tabi ki de hayır. . Huyum, suyum, yapım böyle. İlk başta benle sürtüşme yaşayan, yaşamaya çalışan kız bile geldi benden özür diledi dün, kendiliğinden. .
Burada açılan bi konuda bi arkadaş yorum yazmıştı ''yahu yumuşak başlılık hiçbir zaman mı işe yaramaz'' diye. . Aynen öyle. Burada haliyle önceden oluşmuş bi arkadaş grubunun içine geldim. Onlara karşı hep arkadaşça yaklaştım. Ben onlarla konuşmasam onlar asla konuşmazlar bile.
Geçen gün de hepberaber toplanıp iş çıkışı, bizim sorumlumuz onları evine davet etmiş de, ne kadar kız varsa hepsi onlara gitmişler. Ben bunu tesadüfen bizim temizlik yapan ablamız ''sen de gittin dimi dün'' diye sorunca tesadüfen öğredim. ''Hayır, haberim yoktu'' dedim. Abla da''yeni evlisin ya, onda şey yapmamışlardır belki'' diye kıvırmaya çalıştı. . İçerledim biraz.
Hepsinin önceki gün neden çıkışta giyinip beklediğini anlamış oldum. . Hiç kimse de ses çıkarmadı. Biliyorlardı sanırım davetli olmadığımı. Bu olaydan sonra kendimi geri çektim. .
Öğrendim ki başka türlü olmam lazım. . Şimdiki zaman bunu gerektiriyor. Ben böyle mutluyum ama. Napim. .
Demek burada da son ''gerçek'' dostlarımın sayısının üzerine sayı eklenmeyecekmiş :)
insan neyin peşini bırakırsa o şey onun peşine düşer.
doğa kanunu.
kabuğuna çekil.
duvarların olsun, onlar çalışsın yıkmaya.
ben hep bi tık ilgisizimdir.
oyüzden çevrem geniş.
insan kendi kendine mutlu olup, çevre tarafından kabullenme isteği olmayınca peşinden koşan çok oluyo.
tecrübeyle sabit.
Ben Seciciyim.
Daha önce daha cok arkadasım vardı hayatımı nadasa cektigim dönem yaprak dökümü yasattım hepsine.
Bir cogu sitem etti
Arkamdan kahvenin bile 40yıl hatri olur dediler
Degisti dediler
Kendini bi b.k saniyo bile demis olabilirler
Zerre umrumda degil
Güzel adam harcarım vesselam(durup dururken degil tabiki sebepleri vardı hepsinin)
Suan yasima yakin 5 arkadasim
Yasimdan buyuk 2de ablam var samimi oldugum
Nasil yetiyolar bana mutis.
Annecim zaten tek kankim.
Nerde cokluk orda b.kluk.
Yahu ben yazmıştım o yazıyı
Bende 2.5 yıldır aynı yerde çalışıyorum. 7 kişiyiz toplam hepsiyle merhabam var ama samimi değilim.
Beni de gittikleri yerlere davet etmiyorlar. Çok kiriliyorum aslında gerçekten ama onların yaninda olunca konuşamıyorum yani onların konuştuğu beni açmıyor.
Normalde çok çeneliyimdir ama onların yaninda sus pus oluyorum
Takmiyorum artik 1 2 arkadaşım ve sevgilim bana yetiyorrrr :-*
Sizin durusunuz en dogru olani. Farkli olmak icin caba sarf etmemeniz gerektigine inaniyorum. Insanlar genelde kendi kisiliklerini maskeledigi icin bu kadar sosyal ortamda olabiliyorlar, ici disi bir olanlar genelde kolay kolay arkadaslik edinemiyor eger cok sansli degillerse. Ben olsam kolay olmayan ama gercek olan iliskilere bakarim. Hem de is yeriniz, profesyonel iliskiyi nazikce surdurdugunuz zaman bir sorun cikmaz, gerisini de takmayin bence. Hem yeni sehirdesiniz, biraz zamana birakirsaniz sizin gibi guzel insanlar cikarir belki kader karsiniza :)
En mantıklı olanı canım :)Hepinize çok teşekkür ederim güzel yazılarınız için :) Artık ben de takmadan 'merhaba, merhaba' der çeker giderim evime. . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?