• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşıma söz verdim ama avon satan kimse yok :(

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Doğumgününde benden avon kataloğunda görüp cok begendigini soyledigi bir ruj ve parfümü almamı istedigini soyledi ben de kabul ettim. Ama kızlar bir insanın çevresinde hiç mi avon satan birileri olmaz? 2 gün sonra dogumgunu var ve ben cidden nereden alacagimi bilmiyorum bu urunleri. Bu avon ürünleri başka yerde satılır mı?

Online satışı var diye biliyorum.
Bir de parfümeri bijuteri gibi yerler satışını yapıyor.
Hatta ürünlerin çoğunu getirtiyorlar daha önce ve beklemenize gerek kalmıyor.

canım semtindeki sosyete pazarına bi bak istersen. çünkü satış yapan bayanlar tezgah açıyorlar sosyete pazarlarında. Ankarada öyle en azından.

Bilmiyorum onu satış temsilcisine ulaştıktan sonra sorarsın bi. Bir de kuaförlere dor genelde çoğu kuaför satışını yapıyor diye biliyorum

İstanbuldaysan bakırköy cumartesi pazarına git. Orada satan bir kadın var. Orjinal hepsi

Online satışı var diye biliyorum.
Bir de parfümeri bijuteri gibi yerler satışını yapıyor.
Hatta ürünlerin çoğunu getirtiyorlar daha önce ve beklemenize gerek kalmıyor.
Yarın gidip kadıköye üsküdara bakayım o zaman ben :(
canım semtindeki sosyete pazarına bi bak istersen. çünkü satış yapan bayanlar tezgah açıyorlar sosyete pazarlarında. Ankarada öyle en azından.
İstanbulda cuma pazarına bakayım yarın

Pazarlarda oluyor diye biliyorum. Istanbulda Carsamba pazarinda. Hatta annemlerin orda bi mahalle pazarinda büyük stantlar kuruyorlarmis. Ablam ordan pudra falan almis. Sansini pazarlara bakarak degerlendirebilirsin...

Canım bu kadar şunu istiyorum diye kitapçıktan hediye fln sececek kadarsa doğum gününün o kız için anlamı 2 gün sonra kargo gelecek dersen anlar

Bayrampaşa forum istanbu'lda stant açmış avon.belki başka avm lerde de açmışlardır.bir bak istersen...

Doğumgününde benden avon kataloğunda görüp cok begendigini soyledigi bir ruj ve parfümü almamı istedigini soyledi ben de kabul ettim. Ama kızlar bir insanın çevresinde hiç mi avon satan birileri olmaz? 2 gün sonra dogumgunu var ve ben cidden nereden alacagimi bilmiyorum bu urunleri. Bu avon ürünleri başka yerde satılır mı?

İstersen Avon sitesine online alışveriş yapabilirsin benim sitem sürekli açık. Benim temsilci kodunu verirsen 06131839 istediğin ürünler sayfama düşer ben hemen kabul ederim sende kapıda ödersin olmazmı? TAbi ki henüz avon ürünü bulmadıysan ve arıyorsan. Ayrıca sitemdeki katalogları inceleyebilirsin
https://www.facebook.com/pages/Antalya-Dore-Perihan/890069291012090?ref=hl
https://www.facebook.com/pages/Antalya-Avon-Perihan/1548629138705328?ref=hl

Dore kataloğunada bak derim makyaj dışında ürün yelpazesi çok geniş. Hediye aradığında ordan da bulabilirsin.

Back
X