• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın hayatı

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar birşey sormak istiyorum merak ettim, cinsellik bölümüne açamadım konuyu kankam iki hafta önce evlendi ve ilişkide yani iki kezmi yırtılma olmuş ne birincisinde kanamış az kan gelmiş ikincidede olmuş acayp çok gelmiş ozaman. şaştım ya. arkadaşlar bu ne demek . dr ye gideceğim diye dört dönüodu:delphin:

kanamada süreklilik yoksa problem olduğunu sanmıyorum , ilkinde zedelenmiştir ikincide tam yırtılam olmuştur
bence normaldir, ama kanamada süreklilik varsa bir doktora görünsün

bazı bünyede böyle olabiliyo
eğer her ilişkisinde oluyosa bi dktra görünsün derim

. benim bir arkadaşımında böyle çok fazla,iş. hastaneye kaldırmışlar o gece, banyo havluları yetmemiş kanamayı durdurmak için,. zarın yapısıylailgili demiş doktor. aradan 2 hafta geçmiş artık. kanamada devam etmiyorsa neden bu kadar takmış ki arkadaşınız...

ne demek sen kac defa bozuluosun bence eşinin böle yaklaşması olaya saygısızca:olmaz: bencede kanama devamlı deilse her yerde okuyoruz bazen ilk birleşmede kan gelmeyebilior

bazı kızlık zarı yapısı öylee olabilir benim 1.5 ay boyunca ara ara kanama olmuştu...

eşime de garip gelmişti... hatta kanamalar bityti.. ne yani artık kız değil misin kan gelmicek mi artık demişti:)))

3-5 ilişkiden sonra bitmeyince bizde gittik dr.a kızlık zarı etli ve vajen girişi darmış. bir süre sonra kendiliğinden geçecektir demişti.

valla evliler buralara bişeler yazsın lütfen ya,
bende sorun var sorun var diodu eşide sen kaç kere bozuluon diye gırgır yapıyormuş.

ben olsam "bilmem saymadım" diye cevap verirdim :umursamaz:
ciddi bir şey de olabilir, vajina hasar görmüş olabilir, bildiğimden değil ama kan bu şakaya gelmez bence, gırgır yapılcak bi konu değil.

aradan iki hafta geçmiş hala devam ediyormu kanaması?
sadece ilk iki ilişkidede kanama olduysa normaldir..

bünyeden bünyeye değişiyor sanırım benim öyle çok kanamam olmadı bir iki damla birşey sonrası kesildi kan bile değildi kahverengimsi lekeler geldi.
benim kuzeniminde çok kanaması olmuştu hastanelik olmuştu. yapıdan yapıya fark var sanırım.

bu durum normal ama illaki içi rahat edecekse doktora gitsin tabi..
aynı durum bende de olmuştu.. ilkinde az,1hafta sonrada tam anlamıyla kanama oldu tabi devamı gelmedi.. ilki zedelenme ikincisi ise asıl yırtılma..

Back