• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Arkadaş grubuyla nişan kutlama için mekan??

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

nosey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
165
4
96
İstanbul
Selam millet,

Yakında nişanım olacak. Ama nişanı aile arasında bi yemek şeklinde yapıcaz. yani en yakınlar olacak.
Ben de bu topluluğa arkadaşlarımı sokmak istemiyorum. Çünkü onlarla istediğim gibi ilgilenip eğlenemeyeceğim. :37:

Bu nedenle nişanın ertesi hafta arkadaş grubuyla bir yerlere gidip kutlama yapmak istiyorum. Yaklaşım 30 kişi civarında olacak sanırım.
Böyle bi kutlama için önerebileceğiniz mekanlar varsa yazar mısınız?? İstanbul anadolu yakasında olursa çok daha iyi olur ama avrupa yakası da olabilir tabii :34:

Hayırlı olsun oncelıkle

Çamlıca

DİLEK REST

HACEGAN

MALTEPE

WONDERLAND OCAKBASI VAR FASIL YINE TURKU BAR KISMI VAR
YANINDA KOZA REST VAR
ZEYTİNDALI REST

BOSTNCI

DEDİKODULU
NANNA

Avrupa Yakasında

payitaht
latife

suada

sortie

teşekkür ederim :)

Bunlar arasından Wonderland dikkatimi çekti. Roof bar'da ebru ve burak adında 2 şarkıcı çıkıyormuş..
Daha önce dinleme şansın oldu mu? nasıllar acaba? bilgin varsa yazarsan sevinirim :)

teşekkür ederim :)

Bunlar arasından Wonderland dikkatimi çekti. Roof bar'da ebru ve burak adında 2 şarkıcı çıkıyormuş..
Daha önce dinleme şansın oldu mu? nasıllar acaba? bilgin varsa yazarsan sevinirim :)

maalesef dınlemedım ama ne kadar kötü olabirki neticede ??? ınsallh ıstedıgın yerı bulrsun

Back