Selam millet,
Yakında nişanım olacak. Ama nişanı aile arasında bi yemek şeklinde yapıcaz. yani en yakınlar olacak.
Ben de bu topluluğa arkadaşlarımı sokmak istemiyorum. Çünkü onlarla istediğim gibi ilgilenip eğlenemeyeceğim.![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
Bu nedenle nişanın ertesi hafta arkadaş grubuyla bir yerlere gidip kutlama yapmak istiyorum. Yaklaşım 30 kişi civarında olacak sanırım.
Böyle bi kutlama için önerebileceğiniz mekanlar varsa yazar mısınız?? İstanbul anadolu yakasında olursa çok daha iyi olur ama avrupa yakası da olabilir tabii![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Yakında nişanım olacak. Ama nişanı aile arasında bi yemek şeklinde yapıcaz. yani en yakınlar olacak.
Ben de bu topluluğa arkadaşlarımı sokmak istemiyorum. Çünkü onlarla istediğim gibi ilgilenip eğlenemeyeceğim.
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
Bu nedenle nişanın ertesi hafta arkadaş grubuyla bir yerlere gidip kutlama yapmak istiyorum. Yaklaşım 30 kişi civarında olacak sanırım.
Böyle bi kutlama için önerebileceğiniz mekanlar varsa yazar mısınız?? İstanbul anadolu yakasında olursa çok daha iyi olur ama avrupa yakası da olabilir tabii
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)