Arkadan flaş ışığo ile bakıldığında gebelik testinde ikinci çizgi

kulupuyesikadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
118
37
26
Merhaba adetime 6 gün var gebelik testi yaptığımda tek çizgi ama arkadan flaş tuttuğumda ikinci çizgiyi görüyorum negatif görünüyor yüksek ihtimal kuruma çizgisi de olabilir tabi ama bir umut böyle öğrenenler var mı merak ediyorum

Daha çok var adetiniz yaklaşık 5 ile 7 gün arası geçmesi lazım yumurtalık döneminde siniz belkide geçtiniz sabırla beklemeyi onenirim bence testlerde yanılıyor bezen bide gebelik öncesi test alın iyilerinden

bütün tahlillerimi yaptırmıştım hsg ye kadar çektirdim ama hiç bir problem görülmemişti. Birdahaki ay tekrar doktora gideceğim

1 yıldır evliyiz hiç korunmadım 6ay sonrasında benim ve eşimin tüm testleri yapıldı fakat hiç bir sorun yok sebepsiz infertilite tanısı koyuldu ama bende şimdi gizli pcostan şüphelenir oldum bu arada adetlerim de düzenlidir anlamadım ne yazıkki😪

Merhaba adetime 6 gün var gebelik testi yaptığımda tek çizgi ama arkadan flaş tuttuğumda ikinci çizgiyi görüyorum negatif görünüyor yüksek ihtimal kuruma çizgisi de olabilir tabi ama bir umut böyle öğrenenler var mı merak ediyorum
Testin içindeki plastik de olabilir benim de öyleydi içini açıp baktığımda plastik olduğunu gördüm meğer 2. Çizgiyi o yapıyormuş

1 yıldır evliyiz hiç korunmadım 6ay sonrasında benim ve eşimin tüm testleri yapıldı fakat hiç bir sorun yok sebepsiz infertilite tanısı koyuldu ama bende şimdi gizli pcostan şüphelenir oldum bu arada adetlerim de düzenlidir anlamadım ne yazıkki😪
Kuzum bende 1 yıldır korunmuyorum hiç bi sıkıntımız yok ama olmayınca olmuyo işte nasip etsin Rabbim en tezinden ♥️

Kızlarr sonunda çift çizgiyi gördüm çatlamışmı yani bugünü mü değerlendirmem lazım şimdi😍

Eklentiler

• 72b30521-6f3f-4299-af41-722d5c915c5e.jpeg
    72b30521-6f3f-4299-af41-722d5c915c5e.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 10
Bende dün yaptım test negatif çıktı takvime göre 6 gün var regl. 2 düşüğüm oldu en son temmuz ayında düşük yaptım düşükten sonra düzensizleşti regl ee bide pkos da var tam oldu yani bu ay aşırı gaz adet olacakmış gibi bel ağrısı ve göğüs hassasiyetim var bakalım nasip inşallah pozitife döner. Yoksa aşılama yapılacak bu ay regl olduğum da

X