• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadamn tepkisi normal mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
#

Kızlar benim lise birden beri tanıdığım bir kız arkadaşım var.
Altı sene oldu tanışalı ve sürekli görüşüyoruz.
Neyse soruna geçiyorum. Bunun kankim dediği sürekli seni seviyorum falan diye konuştuğu bir erkek arkadaşı var(bir sene kadar oldu tanışalı). Kendisi sürekli onunla ilgilendiğini fakat sadece arkadaş olduklarını söylesede arada çocuğun ona ilgi duyduğundan şüphelendiğini de söylüyor.
Bu arkadaş facebook hesabına bir not yazmış.Bir kızla erkeğin dostluğu anlatılıyor.Kız yazmış bunu şu şekilde kopyalıyorum
"Sen benim için teksin ve çok özel bir yere sahipsin. Herkesin sahip olmak istediği ve olamadığı birisin benim için. Hayatım boyunca hep yanımda olmanı istediğim kişilerin en başında gelenlerdensin. Beni ben yabanlardansın. En acı günümde, en mutlu günümde, ağladığımda, güldüğümde, hep sen oldun yanımda ve de hep olmanı istiyorum. Sen benim hayatıma giren en mükemmel insanlardan biri oldun. Bir konuda ise senden mükemmelini bulamadım. Sen benim tek ve en mükemmel dostum oldun. Seni çok ama çok seviyorum biricik dostum benim. Bugün seninle dostluğumuzun başlamasının 1151. günü. Hep bir erkekle bir kız dost olamaz gözüyle baktılar bize ama biz dostluğumuzu en mükemmel şekilde devam ettiriyoruz seninle… Sen benim en iyi dostum oldun ve de hep öyle kalacaksın… Seni çok ama çok seviyorum canımsın…"
Arkadaşımda bunu çok beğendiğini falan yazmış.Bende benim düşünceme göre bir kızla erkek dost olsa bile bu sözcükleri kullanmaz bişey vardır arada dedim.
Sonra hemen arkadaşımın kankisi(erkek yani)
-o senin düşüncen ben kardeşim dediğim kıza o gözle bakmam yazmış
ki ben asla onlarla ilgili bişey demedim sadece yazıya yorum yapmıştım.
Bende olabilir ben böyle düşünüyorum sana demedimki üstüne alınmana gerek yok dedim
-Kankimde böyle düşünüyordur umarım ;) yazmış bana bende sinir oldum cevap yazmadım sonuçta ona yazmamıştım ilk yorumu üstüne alındı.
Sevgilimde arkadaşımı tanıyo benim hesaptan
-ben değil 1151günlük kankime(erkek olmasına rağmen) 7895günlük kankime bile seni seviyorum canımsın diyerek romantik şeyler yazmadım demiş.
Bu çocuk yine üstüne alınıp kendi düşünceni kendine sakla demiş.
Sevgilimde sana demedim ama sana demediğimi anlamanıda senden beklemiyorum gibi bişey yazmış.
Sonuçta aşkımın yorumunu neden üstüne alınıyorki çocuk?
Sonra o da vay efendim seviyenize düşemem falan demiş neyse bende yarası olan gocunur biz yazıya yorum yaptık ama nedense bazılarının yarası varki gocunmuş dedim.
Arkadaşım bana mesaj çekti "senin sevgilin böyle yazmış kankim bana kızdı onlara bizim hakkımızda bişi mi söledin dedi bana küstü" demiş.
Bende saçmalama dedim.Hem orda benim sevglimin onun senin kankin olduğunu bile bilmiyorki neden hemen üstüne alınıyor cevabı dedim.
Arkadaşımda sanırım bu durumdan dolayı kırıldı.
Şimdi biz o yazıya yorum yazarken çocuk hep üstüne alınıyor suç bizde mi yani.
Arkadaşımın bana kırılması normal mi,ben hatalıyım da hatamı mı göremiyorum.Allah aşkına biriniz bişey diyin kızlar ya.... :enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
ama çocuğun üstüne alınmasında garipsenecek bir durum yok ki bence çünkü o yazıyı senin arkadaşın o çocuğa hitaben yazmış siz de yazıya yorum yaptığınıza göre onun da cevap vermesi normal bence

ama tepkisi biraz sert olmuş olabilir atışmışsınız biraz bu kadar sert tepki verdiğine göre belki de kendine de itiraf edemediği bir sevgi besliyor senin arkadaşına:jeyyar:

Canım arkadaşım bu yazıyı sadece beğendiğim için koyuyorum demiş ayrıca kendisi de dediki bu yazı hoşuma gittiği için koydum beni pişman ettiniz.Kimseye falan yazmadım bunu diye yorum yazdı altına.
Hem oraya belirtseydi madem şuna hitaben diye sadece beğendiğim bir yazı demiş o kadar.

Back