lisede iken çoook arkadaşım vardı ,şimdi birtanesinin bile ismini hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3sende yıllar sonra bırak bu yaptıklarını unutmayı ,yüzlerini bile hatırlamıycaksın..boşver takma..
Ediyorum valla ayrılırken öptü beni ben istemeyerek öptüm şahsen.
Sen bütün sene yan gel yat sonra benden sene sonu sınavlr başlarken defter iste..
Verme mecburiyetindeyim sanki. Vermeseydim keşke..
Ya haklisin tabiki benimde sira arkadasim resmen beni kullanmaya calisiyordu ayakkabilarimi baglasana dedi ya?bi keresinde sevgilimden ayrilmistim cok mutsuzdum kalorifer kenarinda oturuyodum hic kalkmak gelmedi icimden oda bana kalksana ben oturayim biraz dedi bende kalkamam dedim halimi gormuyomusun der gibi yeter dedi koca kicini dayamissin kalorifere kaldirmiyorsun dedi sonrada cok komik bisey demis gibi kahkahalarla guldu kaldim oyle biskuvi ikram etti aldim bi keresindede ye ye sis zaten baska isin yok dedi Sinavda sirf benden kopya cekti hadi neyse dedim yardim ettim sorulari okumadan direk yazdi yani benden sonra harıl harıl silmeye basladi ben hata goremedim ama kalkarken bisey varmi kalkiyorum dedim yok dedi kalktim sinav cikisinda 10 puanlik soruyu yanlis yaptigimi tam beni uyaracakken kalkip gittigimi soyledi yanindan kalkip gittigimdede oturup agladi yerime bana sormadan baskalarini oturttugundada boyle gidiyordum o zaman aglamiyordu ama simdide tutturmus cok guzelim cok tatliyim ay cok kilo verdim falan filan ya bana ne test cozuyor ben calistim sen calistin mi bak bunlari cozdum ya banane kime ispat ediyosun kendini? Ben kurtulamadim 2 yildir yuzune bakasim gelmiyor