• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadamdan nefret ediyorum, insan bu kadar nankr ve dncesiz olabilr mi?

CansuD

Şenşakrak:D
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
81
0
86
İstanbul
Arkadaşlar herkes derdini anlatmış bende anlatayım dedim :((
Çook uzun zaman önce oldu aslında bir kaç ay önce..
Arkadaşım not tutamamış Matematikten bazı konuların notlarını alamamış benden defterimi istedi verdim.. Derslerdede bazen veriyordum istiyordu yazıyordu.. Bir ara defter bende kalsın ben yarın getiririm dedi ertesi günde Matematikten sınavımız vardı çalışmam gerekti... Kendiside çok çalışkan bir insan değil açıkcası.. Koskoca sene boyunca hiç not tutmadı sınav zamanı benden notları alası geldi neyse ... Bende defterimi veremem falan dedim kusura bakma dedim istersen fotokopisi çektiririz şimdi dedim illada defteri istiyor e o çalışıcak ben ne yapacağım ?? en güzel yol fotokopi çektirmek ama kabul etmedi. çıkışta o sırada defteri aldığı gibi bana fırlatmaz mı karşıdan, önümüzdeki bir kıza geldi sonra benim yüzüme geldi defter çarptı. Ne oldugumu şaşırdım herkesin içinde allahtan kimse farketmedi kalabalıkta al tamam istemiyorum ya falan dedi... Öndeki kızda oha yavaş biraz diye bağırdı arkadaşıma bende baka kaldım ne oluyoruz diye sonra sinirlendim defteri yerden aldığım gibi çıktım ordan. Çok sinirlendim.
Ben ona defterimi vermeye mecburmuyum ??? O çalışacak bana faydası olmuyacak ben ne yapacağım deftersiz başka neyle çalışacağım ?? Fotokopi çektirelim dedim onuda yapmadı... Ne yapmaya çalıştığını anlamadım.. Birde o günden sonra iki gün geçti hiç birşey olmamış gibi konusmaya devam etti. Eve gelince sinirden ağladım.. Kendi kendime kızdım ne diye veriyosun ki defteri dedim insanlara iyilik yaramaz dedim. Sonra kendime gelmeye çalıştım. İnsan bu kadar nankör ve düşüncesiz olabilir mi??
Şimdi o arkadaşımla hala konusuyoruz sadece okulda yaptığı beni çok kırsada sineye çektim içime gömdüm... Allahtan okul bitti. Fazla görüşmücem bundan sonra.. Senelerdir zor katlandım. İlk kez kalbimi kırmıyor neler yaşadım onunla ama yinede affettim. Sinir oluyorum böyle insanlara ya beni ağlayacak vaziyete kadar getirmeyi becerebiliyorlar.. Ben olsam asla böyle bişi yapmazdım.Milletin içinde defteri birinin suratına atmak ne demek ya ???

var böyle dengesizler arkadaşım.. hatta daha beterleri var... sen okulun bitmiş ya ona dua et...

Ediyorum valla ayrılırken öptü beni ben istemeyerek öptüm şahsen.
Sen bütün sene yan gel yat sonra benden sene sonu sınavlr başlarken defter iste..
Verme mecburiyetindeyim sanki. Vermeseydim keşke..

Ne kadar düşüncesiz insanlar var.
ıyi,bu davranışı sineye çekebilmişsin.
Ben olsam birdaha yüzüne bile bakmazdım onun,değil konuşmak..
Hem suçlu hem güçlü hesabı,pişik pişkin nasıl birşey olmamış gibi davranabiliyor pes yani..

Bende her yapılanı sineye çektim herzaman...

Allahtan bir daha görmeyeceksin

Yoksa bu arkadaşının sana olan tavrı değişmezdi..

Çünkü bu olaya ses çıkarmadıysan bu hiç birşeye ses çıkarmaz gibi düşünüp..

Bu tavırları sergilemeye devam ederdi...:1closedeyes:

canimmm daha hayat ne dengesizlerle karsilastiracak bi bilsen...
bunlar inan yaninda hic kalir..
ama dilegim hep iyi insanlarla karsilasirsin insallah

O anı hiç unutmuyorum. Kaç senelik arkadaşım..
ılk yaptığı birşey de değil bütün yaptıklarını sineye çekiyorum.
Ama bir gün patlıyorum ama onuda kendi kendime odamda ağlayarak kendi kendime konusarak patlıyorum .. dengesiz insnalar yüzünden ne hallere geldim..

Eee bir laf vardir cok severim.
"Yüz verir isen Astarinida isterler"yüzünü vermissin astarini tabiki isteyecek,sen bu sefer vermezsen ayni yazdigin türde olaylar cikaracak....Sanki sen ona mecburmussun gibi bir izlenim vermissin,bence buna dayanarak böyle bir eylem gerceklestirmis....Kendini onun karsisinda güclü gösterseydin,bu terbiyesizligi yapan kisi gelip hicbirsey olmamis gibi davranmaz ve konusmaya calismazdi..Aksine özür dilerim,istemeden yaptim deme cüretini gösterirdi...Ama orda suclu olan o degil sensin cünkü cok taviz vermissin...

ya bu kişi bir kere değil 2 kere değil..kaç kere kalbini kırmış..madem bu kadar üzülüyorsun,davranışlarından şikayetçisin,onun yüzünden ağlıyorsun görüşme gitsin...başka arkadaşın mı yokki..sana faydası değil zaraı olan bir insan..ne gerek var kendine bu kadar sıkıntı çektirmeye..sen baştan şımartmışsın onu her yaptığını sineye çekerek..tabii sana defter fırlatır..dediğim gibi hayatta arkadaş mı yokki..görüşmeyecektin..

Artık istesemde görüşemem zaten okulum bitti birdahada yüzünü görmek istemiyorum!!
Her ne olursa olsun neden konusmuyorsun dese bile...

sen neden hala konusmaya devam ettin ki

sana cok saygisizca hareket yapmis

yüze bisey firlatmakta ne demek

yerinde olsam sen ne yapmaya calisiyorsun ,ne bicim bir insansin sen diyip avazim cikasiya kadar ona herkezin icinde bagirirdim

bagirirdim ki rencide olsun birdaha bana yaklasamasin :kızgın:

staj zamani iki kiz arkdsimi kendi staj yaptigim yere aldirmistim,ben eskidende orda calistigim icin beni rahat ve bildigim yere ise vermislerdi,onlarsa ayakta yorucu calisiyorlardi,birgun s ervise binicez,ikiside benden uzak yere oturdular,noldugunu anlayamadim,megersem dertleri ben rahat yerde calisiyormusumda onlar yoruluyormus,staj yeri bulamamisken ben sizi oraya aldirmisim be nankörler ona dua edeceginize daha bide arkamdan mi ediyorsunuz dimi !!
ikisiylede muhattabi o gun itibariyle kestim cunku
kendimi o an yapayalniz hissettim dislandim resmen
ve hic pisman degilim arkadasligimi bitirdigime....
kiskanc ,kaprisli ,vefasiz insanlardan uzak durmakta yarar var derim her zaman

amannn boşver...

bak burda ablacıklarına. bütün iyi niyetleriyle adamcıklara hayatlarını veriyorlar. adamlar hayatlarını kullanıp kullanıp yüzüne atıyor.
bi teşekkür bilem yok. bu gördüğün nakörlük daha neki o hoooooooooooooo

Bencede boşvermelisin canım.Bende arkadaşlarımdan çok kazıklar yedim.Ama hayat bu,tecrübe kazanıyorsun işte.Keşke o arkadaşınla defter olayından sonra konuşmasaydın ama olsun.Artık böyle insanlarla görüşme ve boşver:)

En fazla 16-17 yasinda oldugnu tahmin ediyorum güzelim...o yüzdendir arkadasinin yüzüne karsi susup evde avaz avaz aglaman....:teselli:

Ama merak etme...sende ögreneceksin bu gibi insanlarla basa cikmayi..:delphin:

bende cok dost kazığı yedim. kardeşim dediğim insanlardan bile ama zamanla alışıyosun buda geçer;)

bak canım daha sen hayatı pek fazla tanımıyorsun.çünkü bu bir tecrübe işidir.bunu zamanla kazanacaksın.ama hayatının her alanında yaşın ilerledikçe daha hoyratça daha anlamsız şeylerden bencilce insanlar seni kıracak çıkarları olduğu sürece seninle olup çıkarları ters düşünce bir de bakmışın yok olmuş tipte insanlarla çok karşılaşacaksın.önlemini daha en başında al.hep üzülen sömürülen kalbinde yaralar açılan sen olursun.taviz tavizi doğuru bunu da sakın unutma.bu işler arkadaşla başlar aile sevgili eş çocuk derken katlanarak büyür.bir de bakmışın hep fedakarlık yapmak zorunda kalan sen olmuşun.asla ve asla bir göle temel atmaya kalkma.göl çıkarcı arkadaşların temelde dostluk.dediğimi çok ii anladığını düşünüyorum.kendini asla kullandırtma.ve hep insanlarla ilişkilerini belli bir seviyede tut.sana bir adım gelene bir adım git sakın iki adım gitme.kendi çıkarlarını her şeyin üstünde tut.seni üzen insanları özel yaşam alanının dışına al.sevgileirmle...

Güzelim bunlardan daha çok var. Napacaksın alışmaya çalışıyorsun. Hayat öyle akıp gidiyor.

Keşke tepkini verseydin ama okul bitmiş kurtulmuşsun
Artık kafana takma
Hayatta bu şekilde davranmaya devam ederse çok şey kaybeder kendisi

Arkadaşım bak kendin diyorsun ilk yaptığı değil . adama sana ilk yaptığında sineye çeker seslenmezsen ohooo daha çok yapar .haddini bilmeyene haddini bildireceksen bir kere sana öyle davranmasına sen izin vermişsin

Back