Arkadalarm buyurun, buras da benim evim

gullerdiyari

hayat beni nden yoruyosun
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
3.314
1
156
arkadaslar bende evimi resimlerini paylasmak istedim biliyorsunuz ben isvicrede yasiyorum 3 yil önce bir daire satin aldik daha insaattayken zevkimize göre yaptirdik umarim begenirsinizyerimseniben

oturma odamdan baslayalim

burasida antremiz

burasi benim encok zaman gecirdigim mutfagim

Son düzenleme:
burasida banyolarim

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslr üstte gödügünüz gibi küvetin etrafi böyleydi ama biz yaptirirke bu renk cacagini düsünmemistik...
icimize sinmedi simdi yaptirdik bu daha cok hosumuza gitti daha güzel uyum sagladi banyoya sanirim
sizce nasi olmus?

yeni hali..

Son düzenleme:
yavrum evinde sauna bilem varmış daa nolsun be, güle güle otur inşallah, evin güzelmiş, yanlız dolaplarının filan rengine takıldım, eski modelmiş gibi, tabi belki orda modadır bilimiycem, sakın yanlış anlama, sadece dikkatimi çektiği içein soruyourm, beğenmediğim için diil

burasida yatak odam

burasida kizimin odasi

oglusumun odasi

burasida misfir odasi kütüphane ve kocisimin bürosu

canım çok güzel bir evin var bol odalı ve süper balkonlu :)) sana nacizane bir fikir ,oturma odandaki tüllerin yanına odanın rengi ile uyumlu perde fonlar yaptırırsan çok daha hoş duracaktır..ayrıca o balkonda kahve içmek çok keyifli olsa gerek ,istanbulun şehir gürültüsü ,tozlu topraklı balkonlarında keyfi olmuyorda ..güle güle otur canım..

yavrum evinde sauna bilem varmış daa nolsun be, güle güle otur inşallah, evin güzelmiş, yanlız dolaplarının filan rengine takıldım, eski modelmiş gibi, tabi belki orda modadır bilimiycem, sakın yanlış anlama, sadece dikkatimi çektiği içein soruyourm, beğenmediğim için diil

hic sorma mobilyayi alirken kocisimle anlasmazlik cikti o olacak bu olacak derken aldik iste kocisimin tahta mobilya hastaligi varyerimseniben

Back
X