• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar yardm edin...

aycanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
19
0
86
Çorum
slm arkadaslar ben aycanur yenı uye oldum oncelıkle bu sıteyı cok sevdım her konuda aydınlana bılıoruz cok guzelll yararlı benım sızın acıl yorumlarınıza bılınıze ıhtıyacım var sorunum sukı: gecen hafta smear testı yaptırdım sonuclar cıktı ama hafta sonu oldundan gosteremedım cok merak edıorum acıl yardım edersenız sonuclar sunlar:)

mikroskopi:yaymada yuzeyel ve ıntermedıer hucreler ızlenmektedır. zemınde laktobasıller
erıtosıtler ve nötrofil lökösitler gorulmektedır.
endoservikal hucreler ızlenmıstır.

tanı:malıgnıte veya ıntraepitelyal lezyon yonunden negatıf servıkokovajınal smear ınflamasyoın bulguları

not: ınflamasyon tedavısı sonrası yenıden smear alınması onerılır

sonuclar bunlar arkadaslar ne olur yardım edın cok merak edıorum acıllllllllllllll

bir enfeksiyon var sanırım.o tedavi edildikten sonra tekrar smear testi yaptırmanız gerekiyor.ama emin değilim yine de

sorulari cevaplayan dr lar bölümüne sor istersen arkadasim. daha net bi bilgi alrisin o zaman

nerrden soruluo ben daha yenı uyeyım bılmıorum arkadaslar bılenler varsada nolur cevaplasın kımse yanıt vermıo yardım etmıo yaaaa

bir enfeksyonun var onun tedavisini olup tekrar smear aldırman gerekiyor

Evet ılk doktora gıttımde kasıklarımda agrı var dıye gıttım ıntıhap var dedı doktor antıbıyotık verdı 2 kutu 2 kutuda fıtıl verdı bıde smear aldılar herkestan alıolarmıs o zaamn enfeksıyonlu aldı ya odur hearalde dıorum ılaclarım salı bıtıo doktora o zaman gıdıcem sanırım enfeksıyon bıtmıstır artık bakalım bende ablamadımdan merak ettım saolun genede umarım oledır ve gecmıstır ıntıhap bıtmıstır ınsalah

Back