Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım aktardan alırken söle kaynatmalık diye sanıyorum daha koyu renkte olanları koyuyolar 7 adet keçiboynuzunu ikiye yada üçe böl yarım kilo suya (yani orta büyüklükte 2 bardak )kaynayan suya at 3 dakika apzı kapalı kısık ateşte kaynat 20 dakika dinlendikten sonra içilinebiliyomuş miktar çok önemli sakın dışına çıkmayın 1 hafta akşam sabah içiliyo sonra sadece akşamları toplam 3 ay uygulanıyomuş allahım inş işe yarıyodur herkezler hamiş kalsın :CüvCüv:hihoyyyt:Saruboceq:cnm ben isterim keçi boynuzu kürünü yazarmısın bende eşime çinko içiriyorum ama sperm sayısı için değildi iyi oldu öğrendiğim birde keçi boynzu pekmezi yediriyorum
ama yazarsanız keçboynuzu kürünü arkadaşlar cok sevinirim tşk ler sevgiler
canım bende şu keçi boynuzu kürünü uygulamaya başladım herkez işe yaradığını sölüyo eşimde kendinde değişiklik hissettiğini sölüyo bence sende hemen başlamalısın ceydacım doktora gidecektin sanıyorum gittinmi bu ay ne deniyosun
canım aktardan alırken söle kaynatmalık diye sanıyorum daha koyu renkte olanları koyuyolar 7 adet keçiboynuzunu ikiye yada üçe böl yarım kilo suya (yani orta büyüklükte 2 bardak )kaynayan suya at 3 dakika apzı kapalı kısık ateşte kaynat 20 dakika dinlendikten sonra içilinebiliyomuş miktar çok önemli sakın dışına çıkmayın 1 hafta akşam sabah içiliyo sonra sadece akşamları toplam 3 ay uygulanıyomuş allahım inş işe yarıyodur herkezler hamiş kalsın :CüvCüv:hihoyyyt:Saruboceq: