Arkadalar bakar msnz?

duygu_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
249
0
38
slm arkdslar ben 22 haftalık ıkız bebeklerıme hamıleyım sıze sorum ben 5.5aylıkmı hamıle oluyorum ay konusunu cosemedımde CADIARZU yardım edersenız sevınırım sımdıden herkese tskler hayırlı dogumlar....

evet canım haftaya göre 5.5 aylık hamilesin 14 gün sonra 6 aylık olucan sağlkla gelsin bebişlerin a.s.

bitirdiğin ay söyleniyormuş ya..20.haftadan 24.haftaya kadar olan sürede 5 aylık diyosun.

hmm bunu bilmek benim de işime geldi:) sağolun kızlar... ben de merak ediyor ve bir türlü çözemiyordum:)

eger 22 haftaya 5,5 ay deniyorsa dogum 40 hafta oldugu icin 10 ay die hesap edilirmis.
ama dogumu 9 aydan hesaplarsan 22 hafta 5. aya tekabul eder a.s.

Arkadaşlar bence en kolayı sat'ımızın üzerine 2 hafta ilave ettikten sonra bir takvim alıp hesaplamak. 1 ayı 4 hafta olarak hesaplamadığınız sürece yanılmazsınız.Çünkü 1 ay 4 hafta dersek 1 ayı 28 gün kabul etmiş oluruz. Oysa ki 1 ay 30 veya 31 gündür. Şubat ayı hariç tabi.

kızlar ben en son 22 kasımda regl oldum doktor 22 kasımdan itibaren hafta hesabı yapıyo bende genelde hafta hesabı yapıyorum ama ay olarak soranlarada her ayın 22sinden dönüm olarak hesaplayıp o şekilde söylüyorum mesela 22 temmuzda 8. ayımı bitiricem şuanda 7,5 aylık hamileyim diyorum

ama 33+3 haftalığım yani haftayı aya vurdugumuzda neredeyse 8,5 aylık hamile çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…