Yalnız hamıleyım deyıp de ne bulursak yememek lazım canım. Ben hıc hamıle kalmadım ama teyzem hamıleydı ve seker hastası oldu hamıleyken sekerlı yıyemıyordu ama canı cekıyordu boyle olunca kotu bır hamılelık gecırdı :ecrin_bebek: Kendıne seker olcme aletı almıstı ve hergun o aletın ıcınde bulunan jıletle parmagından kan alıp olcuyordu,hala sekerlı seyler tatlı yıyemıyor ayda yılda bır tatlı yıyor o kadar.Dogumdan sonra baya verdı cunku sekerı tamamen kesınce 10 kılo verdı.Yanı dıkkatlı olmak lazım canım
ooo sekeri kesmekle 10 verecegimi bilsem agzima surmem tatli seyleri:icecream: vallaha tebrik ediyorum teyzeni bendede hamilelik sekeri cikmisti ama dogumdan sonra devam etmedi aksin e esim agir seker hastasi oldugunu ogrenmistik tamda hamileligimin son aylariydi :CüvCüv: hastaneye yatiracaklardi senağlamakimsemiz yoktu yanimizda cok zor donemler atlattik allahim kimsenin basina vermesin:Saruboceq: neyse ben evlendigimde 60 kiloydum boyum 1.63 ama daha uzunzun diyolar bendeki fazlaliklar memislerimde simdide 82 kiloyum dusunun artik ama ameliyat olacagim insallah agustos gibi:sm_cool:
ben evlendiğimde 51 kiloydum 1.5 sene doğum kontrol ilacı kullandım ve hamile kaldığımda tam 68 kiloydum,hamileliğimin ilk iki ayında 8 kilo verdim sanırım bünyem hamileliğe zor alıştı,daha sonrada doğum akadar verdiğim kiloyu yani 8 kiloyu aldım,doğuma gittiğimde yine 68 dim,doğumdan sonra 59 a düştüm,yani hiç belli olmuyor,umarım güzel ve sorunsuz bir hamilelik geçirrisiniz.
hamilelik süresinde kan şurupları içtim iğne vermeyebilir doktor,bende anemi olduğu halde iğneye gerek duymamıştı doktorum..
oyyyy canim yaaa kiyamam:teselli: sana hic korkma kotu bisey olsaydi bizler olamazdik herhalde ben kendimi oyle avuturum hala 2. yi istiyoruz bizde ama dusunuyorum nasil dorucam diye.ilkini nasil birsey oldugunu bilmedigin icin pek korkmuyorsun ama ikincide korkuyo insan. yuce rabbim tum hamilelere :CüvCüv:ve bebek isteyenlere yardimci olsun insallah. korkma sakin gelip geciyo unutuluyo hersey inanamiyo insan nasil basardim diye hele bebegi kucagina aldiginda tamam diyorsun herseye degmisBunları okudukca sımdıden bebek ıstemeye basladım ya :ecrin_bebek: ama korkuyorum dogumdan senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?