Arkadaslar benim yan bel yaglari sorunum var.Ama on tarafda digil, sadece arka tarafda.Soylemek istedigimi asagidaki resimlerle daha iyi anliycaksiniz:
Yani soyle,on tarafda degil:
Bunun gibi arka tarafda:
Ve benim buldugum egzersizlerin hepsi on taraf yan bel yaglarini eritmek icin.Yani o egzersizleri yaparken kic o arka kisimlarin hareket ettigini hissetmiyorum.Bana su arka yan yaglarini eritmek icin egzersiz bulmamda yardimci olurmusunuz...
ayni sorun bendede var, hatta sanki tüm yaglarim orada toplanmis gibi bir görüntü var. cok cirkin duruyor grcekten, birde karnin migden ince ama sirtin kalin olunca darda giyinemiyor insan.
o bahsettiğiniz kısımda oluşan yağlara simit diyorlar. düşük bel giymekten oluşuyo artık herkeste yaşanan bişey aşağı yukarı. simit bölgesini ertime diye ararsanız nette çeşitli hareketler bulursunuz.
o bahsettiğiniz kısımda oluşan yağlara simit diyorlar. düşük bel giymekten oluşuyo artık herkeste yaşanan bişey aşağı yukarı. simit bölgesini ertime diye ararsanız nette çeşitli hareketler bulursunuz.
Melekimsi, nette buldugum hareketlerin hepsi on yan bel kaslarini hareket ettiriyor,ben hic birisinde arka yan bel kaslarinin hareket ettigini hissetmiyorum sahsen.Acaba bana mi oyle geliyor,yoksa sizde mi oyle dusunuyorsunuz?
Melekimsi, nette buldugum hareketlerin hepsi on yan bel kaslarini hareket ettiriyor,ben hic birisinde arka yan bel kaslarinin hareket ettigini hissetmiyorum sahsen.Acaba bana mi oyle geliyor,yoksa sizde mi oyle dusunuyorsunuz?
görünüşte etki etmiyor gibi gelse de çalışmaya devam ettikçe oralara da etki edecektir. çünkü bel bölgesi bi bütün sonuçta yanlar çalışırken arka tarafın etkisiz kalması imkansız .o hareketlerle istediğiniz sonucu alırsınız bence