Arka sol tarafim sabahlari ağriyor

E

EU3

Ziyaretçi
Sabah kalkinca böbreğimmi bilmem hep ağriyor bazende yere eğilince kendimi kasinca böbrekmi bel fitiğimi anliyamiyorum tuvaletimi yapinca geçiyor ama hep sol taraf idrarda yanmam ağrim yok kumda bazen kasıklarımda karnımda dolgunluk hissi var yok üşenmesem doktora gidicem

sabah mesane dolulugundan batında daha fazla basın hissedilir tuvalet sonrası rahatlama bundandır seninki muhtemelen kas agrısıdır duş sonrası kendini sıcak tutmaya duruş ve oturuşunda dik olmaya özen göster (deneyimli bir boyun fıtıgı hastası olarak dikkat etgmezsen bir omür çekersın diyorum )

Aynı şikayetlerle ben doktora gittim tahlil falan yapıldı ama temiz çıktı.Kas ağrısı teşhisi kondu. Sana acil şifalar dilerim canım ama böyle ısmarlama olmaz sen tembllik etme bir doktora git. Sağlık her şeyden önemli.

benimde benzer şikayetlerim var 2 yıldır dr.gidiyorum ama senin farklı bi rahatsızlığın olabilir,uzman olmadığımız için söylediğimiz hiçbişey doğru olamaz sen iyisimi üşenme ve hastalığını ilerletmeden dr.git erken teşhis her zaman faydalı biliyorsundur,çok geçmş olsun cnm...

sağolun dikkat ettım hırka sarınca ağrımıyor annemin yün korsesini giyeyım bu akşam

ısırgan içicem bide iltihapta veya eklem ağrıda çok etkiliymiş kızlar

diğer konunuda okudum az önce göğsündeki sorula ilgili olan çok yakın görüştüğüm bi arkadaşımdada aynı şekilde olmuştu göğsündeki problem sırtına yansıdı,yani bu tesadüf değil sol göğsün ve sol arka tarafın bu sorunların birbiriyle bağlantılı olabilir üşenme ve ihmal etme araştırma hastanesi gibi bi yere gidip probleminin iyice araştırılmasın sağla tekrar geçmş olsun...

X