- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Okuturlar MuneYok daha nelerişi gücü yok bu insanların, marilyn monroe Çakır için mevlit bile okutmuşlardı
İster misiniz Hüsnü ölürse ona da bir mevlit okutsunlar
Reytingleri iyi ☺bakıyorum ben ölmez Hüsnü ama fragmanı çok duygusaldiReytingi mi azaldı acaba?.Duygu sömürüsü çok yapılıyor bazı dizilerde.
Böyle gülüyoruz ya, çekim yapıyorlarmış, ön sırada senle beni yakalıyorlarmışOkuturlar MuneBeklerim yani
Ahahahah bir arkadaşa bakıp çıkacaktık derizBöyle gülüyoruz ya, çekim yapıyorlarmış, ön sırada senle beni yakalıyorlarmışvallahi rezil oluruz KK ahalisine
Ön sırada olsanız da sizin olduğunuzu ne bilelim kiBöyle gülüyoruz ya, çekim yapıyorlarmış, ön sırada senle beni yakalıyorlarmışvallahi rezil oluruz KK ahalisine
Boşver sen Deynep senin gözler zaten bozukÖn sırada olsanız da sizin olduğunuzu ne bilelim kiBari fotonuzu koyun da çıkarsanız tanıyalım
Yada kırmızı karanfil☺Ön sırada olsanız da sizin olduğunuzu ne bilelim kiBari fotonuzu koyun da çıkarsanız tanıyalım
Anlarsınız, ön sırada bir kuru kafa, birde marilyn monroe gördünüz mü tamamdırÖn sırada olsanız da sizin olduğunuzu ne bilelim kiBari fotonuzu koyun da çıkarsanız tanıyalım
Karanfil fakir işi demişti Ali Ağaoğlu, biz birer orkide takarızYada kırmızı karanfil☺
Anlarsınız, ön sırada bir kuru kafa, birde marilyn monroe gördünüz mü tamamdır
Gözlük takan sensin ,benim gözler sağlamBoşver sen Deynep senin gözler zaten bozuk