Arka Sokaklar Kanal D

Yazik ya sehit yazmislar ya ne aci insanin sevdiklerini kaybetmesi Allah tum sehit yakinlarina sabir versin sehitlerimize rahmet dilerim Allah kimseyi sevdiginden ayirmasin insallah

ben baştan beri sıkılmadan izliyorum bu diziyi
özellikle zeyneple murat çok hoştu
yen pınar da iyi
hele mesut adamım:KK51:

son bölümleri izleyemedim elif ölmüş mü:KK53:
ee gamze özçelik de canan'dan ayrılıyor diye duydum
gelsin kocasının yanına geri:KK69:

yoksa melekle murat olacak gibi görünüyor ki berat bir ikili

ben her zaman izlemediğim için senaryo bana sıkıcı gelmiyor ama devamlı izleyenlerin neden şikayet ettiğini daha iyi anladım.
senaryo kısır döngü içinde
dün haftaiçi tekrarlarını izliyordum. zeyneple murat'ın nişanı vardı. murat nişanın yapılacağı yere gelemeden bıcaklandı.
aynısı bu sezon finali elif'e oldu. diziden ayrıldığı için öldü tabi...

çok sönük bir sezon finaliydi.

Bebeği küçük olduğu için sette sorun çıkaran ve son olarak yapımcıyla tartışan Gamze Özçelik’in yerine dizinin yeni bölümlerinde Özlem Conker oynayacak. Gamze Özçelik de eskiden kocası Uğur Pektaş ile beraber oynadığı “Arka Sokaklar”a geri dönüyor.

Bebeği küçük olduğu için sette sorun çıkaran ve son olarak yapımcıyla tartışan Gamze Özçelik’in yerine dizinin yeni bölümlerinde Özlem Conker oynayacak. Gamze Özçelik de eskiden kocası Uğur Pektaş ile beraber oynadığı “Arka Sokaklar”a geri dönüyor.

Ay çok sevindim. :KK62::KK64::KK66:
O dizinin geleceği yoktu zaten

hadi inşallah :KK9::KK9:

Kusura bakmayin kizlar, ama icimi dökmem lazim. Allahim Yarabbim, en son hangi diziye bu kadar sinir oldum bilmiyorum. Senaryo desen,basit, olacaklari önceden tahmin edebiliyorsun, konular isi sikici. Ama hele su yardimci oyuncular yokmu, kardesim bunlari sokaktan mi topluyorsunuz. Azicik oyunculuktan haberi olan birilerini bulsayniz ya. E bu kadar nefret ediyorsan bakma diyenler:-)3:), annemgil bakiyor buna, bende oturma odasina olursam, bakmam zorunda kaliyorum.

Ohh rahatladim:KK66:

başta keyifle izliyordum ama çok uzayan her dizinin tadı kaçtığı gibi bu dizininde tadı kaçtı
artık kendini tekrarlamaya başladı:KK31: final yapsa daha iyi olur bence:97:

Arka Sokaklar'dan ayrılan İlker İnanoğlu, önümüzdeki sezon yeniden diziye döneceğini söyledi.

Ekranlara geri dönüyor
Zeynep Beşerler ile İlker İnanoğlu, önceki akşam Etiler'de görüntülendi. 'Arka Sokaklar' dizisinden ayrılan İnanoğlu, gazetecilere "Önümüzdeki sezon yine diziye dönüyorüm" dedi. Beşerler ise hiçbir soruya cevap vermedi.

Evet ben izledim İlker İnanoğlu dönecekmiş hatta Zeynep Beşerler'in oynadığı karakterle aşk yaşayacakmış
Uğur Bektaş ve Gamze Özçelik'in boşanma davası da reklam amaçlı gibime geliyor
Nedense Gamze Özçelik'in tam diğer diziden ayrılıp , AS tekrar döneceği dedikoduları çıktığı zaman bu olay oldu .:KK19:

Gamze Özçelik dönmüş :) Kanal d tanıtımında gördüm saçlarını da sarıya boyatmış:)

Son düzenleme:
Bu dızının bıtmesı ıcın acep nereye basvurmak gerekıyor :)))

Yetti Artık ne ekipmiş mubarekler .. dozer geçse ustlerınden bısı olmuo ..

Ekıbe yenı gelen eskı uyelerde kurtaramaz artık sıktı .. bıran önce bıtmesı temennısıyle. ..

6 senedir falan var bu dizi cok ilginc
bir bölümünü bile izlemedim hala devam ettigine cok sasiriyorum
cok güzel olsa yorumlar cok olurdu herhalde 6senede 4 sayfa yorum

şu dizinin birbiri ile alakasız oyuncu değiştemelerine çıldırıorum o baba dedikleri adamın kızını 50 kere değiştrdiler bi kızıl oldu bi sarışın bi kumral ama hep aynı karakter
şimdide şu mesutun sevgilisini değiştrmişler ayol kız sarışındı esmer olmuş birdenbire mutasyona uğramış

Mesut'un sevgilisini oynayan kadın hiç olmamış
İlk oynayan daha deli doluydu bu rol yapamıyor daha doğrusu yakışmıyor bu rol hatuna

Birde daha 2 bölüm oldu ama bir önceki sezonu bile arar gördüm kendimi
Zeynep'in ekibi geri dönme hikayesi de tam bir fiyaskoydu
Aksiyon maksiyon sıfır :KK53:
Yinede akasya durağı gibi hikaye sıkar ama bu sezonda izlenir.

X