• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arizonacığımmm Kitap Önermeni Bekliyoruz

zzeyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2006
274
9
96
46
Zonguldak
Sevgili arizona senden ses çıkmayınca ben de başlık açmak zorunda kaldım. Hadi bekliyoruz.

Sevgili arizona senden ses çıkmayınca ben de başlık açmak zorunda kaldım. Hadi bekliyoruz.

Arkadaşlar hepinizden çok özür diliyorum,evdeki bilgisayarımız bozuldu ve bende eşimden laptopunu getirmesini istedim, iyiki istemişim yoksa sizi çok bekletmiş olacaktım.
Geçengün kitapçıda gezerken Canan Tan ın YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ kitabını gördüm,en son okudugum felsefe kitabından sonra okumu rahat bir kitap seçmek iyi olur diye düşündüm.
Önermek istediğim kitap YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ, yazar Canan Tan.
Beklettiğim için tekrardan özür diliyorum( bekletmeyi hiç sevmem ama inanın elimde olmayan bir nedenden dolayı)a.s.

teşekkürler arizona kitabı en kısa zamanda temin edip ekim bitmeden bitirmeye çalışacağım sonunda yeniden başlayabiliyoruz:)

yasasın gercekten sonunda tekrar okumaya baslıyoruz yarın kitabı temin edecegim

:( Canım teşekkür ederiz. Her ne kadar Canan Tan okumaktan hiç hoşlanmasam da :))) Seni mi kıracağım yani...

teşekkürler arizona kitabı en kısa zamanda temin edip ekim bitmeden bitirmeye çalışacağım sonunda yeniden başlayabiliyoruz:)

Yezavel, canım arkadaşım 26 Ekimde Adanaya geliyorum, kardeşimin dügünü var.Adana buluşması yapmıyormusunuz, çok özledim sizi:1hug:

Yezavel, canım arkadaşım 26 Ekimde Adanaya geliyorum, kardeşimin dügünü var.Adana buluşması yapmıyormusunuz, çok özledim sizi:1hug:

bayramda 3. günü yaptılar ama maalesef bende gidemedim nilime bi sorayım belki senin içinde bi buluşma yaparız arizonacığım.sen müsait olduğun günleri bildir bi bakalım :):1hug:

bayramda 3. günü yaptılar ama maalesef bende gidemedim nilime bi sorayım belki senin içinde bi buluşma yaparız arizonacığım.sen müsait olduğun günleri bildir bi bakalım :):1hug:

Canım bizim 27 Ekimde düğünümüz var, hafta içi çalıştıgınız için buluşmamız imkansız olur diye düşünüyorum, 29 Ekim resmi tatil belki uygun olur ama sizleri aceleye getirmek istemem, bir-iki saatliğine bile olsa sizleri tekrardan görmekten mutluluk duyarım.a.s.

arizonacıgım benimki az kaldı aslında kitabı bitirmeye kıyamadıgım için okumuyorum :) desem yalan olmaz

hemen bitiririm ama benim için beklenmesini istemem bu arada cok tesekkur ediyorum sana harika otesi bi kitap severek okuyorum

arizonacıgım benimki az kaldı aslında kitabı bitirmeye kıyamadıgım için okumuyorum :) desem yalan olmaz

hemen bitiririm ama benim için beklenmesini istemem bu arada cok tesekkur ediyorum sana harika otesi bi kitap severek okuyorum

Tamam canım bekliyoruz seni, bu arada kitabı henüz bitiremeyen başka arkadaş varmı? Kasım ayı kitabını biran evvel belirliyelimmi?
Açıkcası yorumları çok merak ediyorum.

nerde herkez ya ???

Kac gundur bakıyorum bakıyorum kimse yazmıyor

Zeyy okul bide hamile sanırım pek giremiyor insallah iyidir merak ettim artık ya ozel mesajlarda kapalı nasıl haberlesecez ?

Bu arada sıradaki kitabı ben soleyecem herkez gelince soyleyeyim istersen arizonacımm

nerde herkez ya ???

Kac gundur bakıyorum bakıyorum kimse yazmıyor

Zeyy okul bide hamile sanırım pek giremiyor insallah iyidir merak ettim artık ya ozel mesajlarda kapalı nasıl haberlesecez ?

Bu arada sıradaki kitabı ben soleyecem herkez gelince soyleyeyim istersen arizonacımm

Humane, sevgili arkadaşım bende sürekli takip ediyorum ama hiç kıpırtı göremedim o yüzden bekliyorum.

Zeyy, seni merak ediyoruz.Umarım herşey yolundadır.a.s.

Kızlar sağolun ya. Ben de çok sık kaybolmaya başladım değil mi? Valla kızlar okul bu sene yamulttu beni. Hergün sekizde çıkıp dört buçukta geliyorum. E bir de bebek... İlk kez bir kitabı okuyamadım. Kusura bakmayın. Siz yorumlarınızı yazın. Ben telafi etmeye çalışacağım. Önümüzdeki ay iki tane okumaya çalışşırım. Humaneciğim sen öner kitabını da. Yani başlık açarak öner. Sevgiyle kalın arkadaşlar...

bende kitabı almaya bi türlü fırsat bulamamıştım ama geçen hafta sonu alıp 2 günde bitirdim hemen yorumlara ne zaman başlıyoruz:)

Evet yorumlara başlıyalım o halde.Kitabı bitireli 1 ayı geçti ama hatırlıyorum.Açıkcası ben kitabı beğendim, okuyucuyu sıkmayan ve sürükleyici bir kitap bence.
Ufak ufakda olsa bir başka ülke ve oranın kültüründende birtakım aktarımlar vardı.
Aslı karakterini kimi zaman ayakta alkışlamak isterken kimi zamanda boğazını sıkmak geldi içimden.Belkide 2 kız annesi oldugum için gıpta ettim içimden, hayata sapasağlam basması ve yüksek özgüveni etkili oldu sanırım.
Ama gereksiz yerdede aşırı mantıklı düşünmeye çalışması sinirlendiriyor insanı.
Bir başka ülke ve oranın kültüründen kastım belki anlamsız gelebilir size ama azda olsa yazarın yerverdigi o ülkede birzamanlar ben ve eşimde öğrenciydik.Biraz anılarım tazelendi, bu sebeplede sevdim ben kitabı.
Şimdilik bu kadar devam edeceğim, sizlerin yorumlarınızıda çok merak ediyorum.

bende kitabı sıkılmadan okudum. Şiirler kitaba ayrı bir renk katmış şehir ve ülke kültürlerine geleneklerine yer verilmeside hoştu anlatımı güzeldi. Karakterler iyi anlatılmıştı. Aslı karakteri bazen benide sinrilendirdi ama genel olarak kendinden emin kişilik sahibi ayakları yere basan başarılı bir kadın oluşu gururumu okşamadı desem yalan olur:))
Murat karakterine gelince yeryüzünde böyle duygusal erkeklerin olabileceği fikrine hala inanmıyorum:))

Back