Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili arizona senden ses çıkmayınca ben de başlık açmak zorunda kaldım. Hadi bekliyoruz.
Canım teşekkür ederiz. Her ne kadar Canan Tan okumaktan hiç hoşlanmasam da :))) Seni mi kıracağım yani...
teşekkürler arizona kitabı en kısa zamanda temin edip ekim bitmeden bitirmeye çalışacağım sonunda yeniden başlayabiliyoruz:)
Yezavel, canım arkadaşım 26 Ekimde Adanaya geliyorum, kardeşimin dügünü var.Adana buluşması yapmıyormusunuz, çok özledim sizi:1hug:
bayramda 3. günü yaptılar ama maalesef bende gidemedim nilime bi sorayım belki senin içinde bi buluşma yaparız arizonacığım.sen müsait olduğun günleri bildir bi bakalım :):1hug:
arizonacıgım benimki az kaldı aslında kitabı bitirmeye kıyamadıgım için okumuyorum :) desem yalan olmaz
hemen bitiririm ama benim için beklenmesini istemem bu arada cok tesekkur ediyorum sana harika otesi bi kitap severek okuyorum
nerde herkez ya ???
Kac gundur bakıyorum bakıyorum kimse yazmıyor
Zeyy okul bide hamile sanırım pek giremiyor insallah iyidir merak ettim artık ya ozel mesajlarda kapalı nasıl haberlesecez ?
Bu arada sıradaki kitabı ben soleyecem herkez gelince soyleyeyim istersen arizonacımm