ARIZALI TELEFON VEYA LAPTOP ALINIR

W3em

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
14
8
35
Arızalı,ekranı kırık,anakartı bozuk telefon alınır..donabılır,kasabılır yazılımsal olabılır arızası farketmez..laptopta olabilir..Sizler sadece özelden mesajla marka modelını ve arızası mı var ya da neyı varsa soyleyınız,ben kac tl verecegımı soylerım ona göre..Uyarsa soyledıgım rakamlar alırım..Haydi bakalım bekliyorum..

Bende var bi tane vestel venus aciliyor ekranda vestel yaziyor geri kapaniyor boyle bi sorunu var birde yavasti biraz

Arızalı,ekranı kırık,anakartı bozuk telefon alınır..donabılır,kasabılır yazılımsal olabılır arızası farketmez..laptopta olabilir..Sizler sadece özelden mesajla marka modelını ve arızası mı var ya da neyı varsa soyleyınız,ben kac tl verecegımı soylerım ona göre..Uyarsa soyledıgım rakamlar alırım..Haydi bakalım bekliyorum..
Size mesaj atıyorum.

ekranında siyah görüntü olan bi laptopum var ne kadara alırsınız

Ekranı kırık s2 ve ayrıca ekranı kırık s3 var
s2 boşa çıktığında açılıyordu şuan hiç açılmıyor.

iphone 4 modeli var arizasi yok ama satmak istiyorum. birde hp laptop var bataryasi bozuk baska gene sorunu yok ama eski biraz. vista isletim sistemi. isinizi gorur mu bunlar ?

Son düzenleme:
Geçenlerde yine açmıştınız konu size mesaj yazmıştım hiç ilgilenmediniz

Ekrani catlak varrlg ve smsung

Benim de 5s var sorunsuz ama ekran değişti o ne kadar olur?

Ekranı kırık ama çalışan samsung tab 3 var .

Bende var lg birtek sim kart açılmıyor şebeke çekmiyor onun dışında hersey cok iyi ekranda kırık yok kılıflı kullanıldı tertemiz

X