Bebek İkinci El arıyrm temz nike vb.19-20-25-26no aykkbı 4yş erkk yazlk 1yaş parti malz. ve başka şeyler/satılmıştır

eymenimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
1.821
108
arkadaşlar kızım için 19-20-21 numara marka spor ayakkabı yada ortapedik şık ayakkabı
oğlum için kalıbına göre 25-26 no spor ayakkabı yine marka
oğlum için 4-5 yaş marka yazlık kıyafet
kızım için 12-18 ay yazlık değişik kıyafetler
1 yaş varsa uğur böceği temalı parti malzemeleri
arıyorum.
özellikle oğluma ayakkabı bi kaç tane düşünüyorum.
fotolarınızı beklerim ama yüksek fiyatlı bişi istemiyorum çünkü normaldede markaların indirimlerini takip ediyorum o yüzden yüksek fiyat yerine sıfırını tercih ederim

Canm ayakkabinin kalibi nasil gecen yil puma almistim 25 numara hala olur sanirim ama adidasin kalibi biraz kucuk simi oyleyse bunlarda olur acelen yoksa ayakkabiyi bana ayirsan gece kesin donua yapayim. Bu arada takaslik dusundugun bisi varsa bndede cok esya var

Sanırım diğer markalara göre kalıbı dar oluyor.Tamam canım ayırırım zaten konumda yok senin için ekledim konuna.

KIZLAR OĞLUMA SANDALET ARIYORUM MARKA TERCİHİM. SUNRAYMI NE VARYA ONLARDAN:)
26-26.5 OLABİLİR. HATTA 25.5 TE MARKAYA GÖRE OLABİLİR

Oglunuz galatasarayli ise bende sari kirmizi 26 no spor ayakkabi var dilerseniz msj atarim etiketli sifir urun sanbenin sitesinde lacivert satilisi var fenerbahce renkleri 54 tl bende ki galatasarayli ....

Merhaba 26 numara kinetik temiz ayakkabı var.ve birçok değişik yaşlarda instagramda ikincielcocuk_bayan adıyla ararsanız bulursunuz

Canım 20 no Benetton Sıfır ürün 25 tl son fiyatım Kızın için
Oğlun için 26 no Nike var düşünürsen resim koyarım 30 tl o da. Kız giysileri mevsimlik ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…