arıyoruuuuumm braun saç maşası/BULUNMUŞTUR.

lavanya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
2.226
116
163
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi braun saç maşası arıyorum elinde olup satmayı düşünenler varsa tekliflerinizi bekliyorum:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
kaç mm canım ? 25 mm istiyorum ben çünkü daha genişte olabilir

bakmam lazım canım bi bakayım markasına modeline 2 kere falan kullandım zaten ama memnunum normalde saçlarıma bişey yapmıyorum yıpratmamak için kırıklarım vardı kestirdim bu ara bişey yapmıyorum

daha kalın bukleler istiyorum canım :26: bir bakayım başka elinde olan varmı olmadı sende hala satmayı düşünürsen konuşuruz tamam mı canım :34:

tamam canım bende kalın bukle sewiyorum saç tutamını artırman yeterli kaln yapabilmen için 10 tane kademesi var ısı ayarında ve çok hoş oluyo

tamam canım bende kalın bukle sewiyorum saç tutamını artırman yeterli kaln yapabilmen için 10 tane kademesi var ısı ayarında ve çok hoş oluyo

kalın olunca daha doğal oluyor sanki :34: tamam canım braun bulamazsam yazarım sana :34:

hangi konunda canım baktım ama çok konu var :26:

inan ben de bulamadım bir arkadaşın topiğine resim atmıştım kendi konuma atmamışım..ama alıcıysan atarım,ürün yepyeni kaç mm bilmiyorum hiç ilgili değilim inan..niye aldığımı da bilmiyorum..bana hiç yakışmıyo...düz seviyorum ben,philips düzleştiriciyi de tek geçerim:)Onsuz düşünemiyorum kendimi

inan ben de bulamadım bir arkadaşın topiğine resim atmıştım kendi konuma atmamışım..ama alıcıysan atarım,ürün yepyeni kaç mm bilmiyorum hiç ilgili değilim inan..niye aldığımı da bilmiyorum..bana hiç yakışmıyo...düz seviyorum ben,philips düzleştiriciyi de tek geçerim:)Onsuz düşünemiyorum kendimi

bende hep düz saç kullanıyorum fakat arada da olsa değişiklik olsun istiyorum herzamanda kuaföre gidemiyorum eriniyorum o yüzden aklımdaki gibi bir model ise ve tabi anlaşabilirsek kesin maşa almayı düşünüyorum canım.bu arada şunu da sorayım takas düşünürmüsün

bende hep düz saç kullanıyorum fakat arada da olsa değişiklik olsun istiyorum herzamanda kuaföre gidemiyorum eriniyorum o yüzden aklımdaki gibi bir model ise ve tabi anlaşabilirsek kesin maşa almayı düşünüyorum canım.bu arada şunu da sorayım takas düşünürmüsün

olur tabi canım maksat iş görülsün ama inş sayfanda bana uygun bişeyler vardır ürünüm sıfır canım

.......................................................................................

Eklentiler

• $SAM_2101.JPG
    $SAM_2101.JPG
    89,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $SAM_2102.JPG
    $SAM_2102.JPG
    85,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $SAM_2103.JPG
    $SAM_2103.JPG
    78,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $SAM_2104.JPG
    $SAM_2104.JPG
    60,4 KB · Görüntüleme: 42
.......................................................................................

kutusu duruyorsa orada yazması lazım canım
hoş fotolardan belli 25 mm vardır büyük ihtimalle. benim konularıma bakabildinmi canım anlaşırsak alıyım hemen:16:
bir sıkıntısı yok değilmi bu arada elektronik alet sonuçta sorıyım dedim :34:

Back