- 1 Aralık 2011
- 432
- 13
- 318
- 40
2, 3 ayirirmisin cnm.ama detaylari artik bayramdan sonra konuşuruz inşallah...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam istediğin beden uzun kollu , yılan derisi desenli şık bi tuniğim var .
Eki Görüntüle 1202774 Eki Görüntüle 1202775 Eki Görüntüle 1202776 Eki Görüntüle 1202777
Selam canim.Ustteki 1, 2, 3begendim cnm, whats apttan konusuruz...
Cnm haklısın pek fazla bısey kalmadı ama benım xl deposu on sayfalara bakarsan daha ıyı olur aslında
2, 3 ayirirmisin cnm.ama detaylari artik bayramdan sonra konuşuruz inşallah...
Tamamdır 2-3 ayrıldı dönüş yaparsınız..Şimdiden iyi bayramlar![]()
Baska varmi satmak istediginiz ayakkabilar?bir tane icin kargo odemek istemiyorum.
Kizlar 37no babet ve terlik
XXL uzun kol tunik (ama kisa olmasin ki tesetturluyim)ariyorum
Fiyatinida yapabilirmisin cnm???
Öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın yoğun bir gündü. 37 numara o eklediğim babet dışında satabileceğim bu ayakkabılarım var.
Eki Görüntüle 1203169 Eki Görüntüle 1203170 Eki Görüntüle 1203171 -> 37 numara babet 3-4 kez giyildi.
Eki Görüntüle 1203172 Eki Görüntüle 1203173 -> Sandalet, 37 numara, 1 kez giydim. kaldırdım duruyor.
Bu tunik hiç kullanılmadı , fiyat konusunda belirsizim siz bana ne kadar verebilirsiniz maximum onu söylrseniz ben de ona göre uygun mu degil mi karar verebilirim.
Cnm hayirli bayramlar, babetleri gordum kusura bakma zahmet oldu sanada ama dusundugum başka tarzdi, gozlukte yuz şeklime uygun degilnsanirim, dogumdan sonra bayagi bi kilo aldim hiç yakışmadı denemistim cunku bu tarzi ya .inş alicisini bulirlar
Babet tunik ve gozluk arayisim devam ediyor bilginize....
Fiyatlar ne durumdalar cnm??