• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arıyoruuummmmmmmmmmmmm (Sadece Takasla ) **

qzdee_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
1.652
48
0
İstanbul
Kızlar sadecee takasla arıyorum özellikle.Fondoten arıyorum beyaz ten için kremsi yumusak bir yapısı olan : Loreal , M.a.c, Maybelline ,Lancome,Laura Mercier,Clinique ,Rimmel gibi markalar olabilir.

Diğer aradıklarım $V04280006987_2_org_zoom.jpg $V04710003317_3_org_zoom.jpg
37.5 38 numara bu tarz babetler terlikler arıyorum sadece bu tarz olanlar resim atsın lütfen .

Son düzenleme:
Kızlar sadecee takasla arıyorum özellikle.Fondoten arıyorum beyaz ten için kremsi yumusak bir yapısı olan : Loreal , M.a.c, Maybelline ,Lancome,Laura Mercier,Clinique ,Rimmel gibi markalar olabilir.

Diğer aradıklarım Eki Görüntüle 1152550 Eki Görüntüle 1152551
37.5 38 numara bu tarz babetler terlikler arıyorum sadece bu tarz olanlar resim atsın lütfen .

merhaba cnm bnde oriflamenin bir fondoteni var sadece 1 kez denedim çünkü bana rengi çok açık geldi. Ama dokusu çok hoş. Bu markayı yazmamışsın bu yüzden eklemeden önce sormak istedim

Diğer aradıklarım Eki Görüntüle 1152550 Eki Görüntüle 1152551

qzdee_ sana ulaşamıyorum canım yaa bi arkadaşından mail ya da telefonunu yollat bana çok acil.

Back