Sıfır maclaren triumph kırmızı renk puset satıyorum 500 tlMrb arkadaşlar Temiz sağlam maclaren puset arıyorum quest modeli olabilir ya da herhangi bir tam yatar modeli.elinde olup satmayı düşünen varsa benimle iletişime geçebilir
Ben aldım sonunda ama maclaren değil cybex onxy puset aldım umarım memnun kalırım aslında cybex callisto modeli de çok güzel de çok pahalıydı maclaren globetrorer bence çok konforsuz görünüyor guest çok güzel
cybexi n11 den 750 tl ye aldım ben henüz elime geçmedi ama videolarında çok beğendim bir de kaliteli güzel bir marka olduğu söyleniyor.maclarenler de çok güzel ama sıradan modelleri bile çok pahalı questi beğenmiştim ama o da en uygun 950 filan ama temiz ikinci el bulursan kaçırmaevet benim de e-bebek te denediğim quest modeliymiş, globetrotter ın ayak kısmı uzamıyor, yatış olayı da 140 derece.
cybex onyx i kaç liraya aldınız ve nereden?
teşekkür ederim geç gördüm mesajını bizim arabamız geldi valla biz çok begendik arabamızı gayet güzel.siz ne yaptınız aldınız mıevet maclaren dediğin gibi çok pahalı en basit modelleri 500 tl den başlıyor. bir de ikinci ellerde benim gördüğüm tenteleri hep solmuş, oturma yerleri çok eskimiş, ne bileyim malzemesinden midir kullanımdan mı anlamadım. cybex i maclaren ın yerine öneriyorlar hep duydum ben bunu. güle güle kullanın.
biz de bu haftasonu mağazalarda yerinde göreceğiz bakalım sonra karar veririz herhalde...
teşekkür ederim ben araba aldımBende quest var isterseniz
selam canım, biz de mothercare deki indirimden 700 tl ye maclaren quest aldık. kırmızı-bej renkli, valla eski arabadan sonra çok memnunuz, inşallah böyle devam eder. çok hafif, kullanışlı, tatile giderken bagajda yer tutmayacak, çocuk uzun boylu olduğu için uyurken ayakları sarkmıyor,içine rahatça sığıyor, tek dezavantajı önünde tablası yok, ama ben bebek arabasında yemek yenmesine karşıyım zaten, yemek yendiği zaman çok kirleniyor,teşekkür ederim geç gördüm mesajını bizim arabamız geldi valla biz çok begendik arabamızı gayet güzel.siz ne yaptınız aldınız mı
güle güle kullan canım gerçekten çok iyi fiata almışsın o rengi de çok güzel ayrıcaselam canım, biz de mothercare deki indirimden 700 tl ye maclaren quest aldık. kırmızı-bej renkli, valla eski arabadan sonra çok memnunuz, inşallah böyle devam eder. çok hafif, kullanışlı, tatile giderken bagajda yer tutmayacak, çocuk uzun boylu olduğu için uyurken ayakları sarkmıyor,içine rahatça sığıyor, tek dezavantajı önünde tablası yok, ama ben bebek arabasında yemek yenmesine karşıyım zaten, yemek yendiği zaman çok kirleniyor,
Bir resim alabilirmiyimMaclaren var bende 70 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?