Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güncellll
FİKRİN OLSUN.foto ve fiyat alabilir miyim canım?
arkadaşlar kızım için 19-20 numara ortopedik ilk adım ayakkabısı arıyorum[/QUOTE
Benim ayakkabı ilanıma bir bakın isterseniz
selamlaranatomik stride rite marka var, pembe renk düşünürseniz..
satılmadı, pembe renk, normal ayakkabılarda 20-20,5 numaraya tekabül ediyor sanırım stride rite ın 19,5 numarası. kalıbı biraz geniş çünkü..45 tl düşündüm ben ama ciddi düşünüyorsanız 40 derim en sonselamlar
ayakkabıyı konu sahibi arkadaş aldımı, hala satılık ise fotosu fiyatını numarasını yazar mısınız
satılmadı, pembe renk, normal ayakkabılarda 20-20,5 numaraya tekabül ediyor sanırım stride rite ın 19,5 numarası. kalıbı biraz geniş çünkü..45 tl düşündüm ben ama ciddi düşünüyorsanız 40 derim en son
bana özelden cep telefonunuzu yazın ben size akşam fotoğraf göndereyim istersenizKendi sitesinden siparis verdim sizden cevap alamayinca ama henuz ulasmadi elime iptal edebilirim siparisi.size zahmet tabaninin cm cinsinden olcusu ile fotografini alabilirmiyim.eger olursa hem sizin urununuz degerlenir hem ben daha az oderim
her açıdan çektim..21,5 görünüyor ama 19 -19,5 numaraya eşit gibi.. bu markanın kalıp farklılığı var çünküKendi sitesinden siparis verdim sizden cevap alamayinca ama henuz ulasmadi elime iptal edebilirim siparisi.size zahmet tabaninin cm cinsinden olcusu ile fotografini alabilirmiyim.eger olursa hem sizin urununuz degerlenir hem ben daha az oderim
merhaba minikipeğimher açıdan çektim..21,5 görünüyor ama 19 -19,5 numaraya eşit gibi.. bu markanın kalıp farklılığı var çünkü
mesaj atamadım canım sana, sen telefonunu bana özelden atarsan seninle iletişime geçebileyimher açıdan çektim..21,5 görünüyor ama 19 -19,5 numaraya eşit gibi.. bu markanın kalıp farklılığı var çünkü