arıyorummm

mereng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
123
13
33
arkadaşlar kapatıcılık seviyesi yüksek bi kapatıcı arıyorum ve fondoten,mac,estee,benefit vs...
40 numara bot ve büyük çanta arıyorum elinde olanlar bana ulaşırsa çooook sevinirim :)

estee lauder double wear concaeler var..tonu medium..

2-3 kere belki kullanmışımdır, yaklaşık 1 ay önce aldım.

ben çoook çook beyazım malesef ama internetten rengine bakıp dönüş yapacağım size :)

Çanta güzel 4 5 tane göz mevcut ng bag marka düşünürseniz

Eklentiler

• 20150114_210237.jpg
    20150114_210237.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 20150114_210901.jpg
    20150114_210901.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 52
canım medium çok koyu ya yine de teşekkür ederim ilgin için:)

ben çoook çook beyazım malesef ama internetten rengine bakıp dönüş yapacağım size :)

çok beyazsan rengi uygun olmayacaktır. light tonuna bakmalısın.

Çanta olarak ta çok çantam var yıkanmış deri..Ama gözden çıkaramıyorum hiç birini, bordo renk var bir tane düşünürsen..kullanmaya fırsat gelmedi hiç.

Bir de kapatıcılığı yüksek arıyorsan estee den ziyade mace yönel derim..macin kapatıcılığını daha çok beğeniyorum ben. fiyatı da daha uygun.

bahsettiğiniz çanta sayfanızda var mı?

Elimde concealer var Gosh'un ama kapatıcılığı çok yüksek değil bir de Revlon BB Krem var onun da kapatıcılığı çok yüksek değil istersen resimlerini eklerim.

Elimde concealer var Gosh'un ama kapatıcılığı çok yüksek değil bir de Revlon BB Krem var onun da kapatıcılığı çok yüksek değil istersen resimlerini eklerim.
Sizin revlon bb yi incelenmiştim ama köyü geldi demişsiniz ben çok beyazım bana da köyü gelir muhtemelen :(

Bende 40 numara Steve Madden Bot var ama kalıp geniş 41 e daha uyumlu. 1 kez giyebildim. düşünürsen foto atarım.

CANIM ESTEE KAPATICI LİGHT MEDİUM TAVSİYE EDERİM SANA, BEN DE ÇOK BEYAZIM, O YÜZDEN O RENGİNİ KULLANIYORUM, LİGHT TONU DAHA BEYAZ DURUYOR ÇÜNKÜ, BU RENK EN AZINDAN DAHA CANLI GÖSTERİYOR SENİ
BÜYÜK ÇANTA OLARAK DA Bİ TANE GRİ RENK BİR ÇANTAM VAR BİR TANE DE FUŞYA RENGİ MUDA DERİ ÇANTAM VAR CANIM
KAPATICIM DA VAR ASLINDA FAZLADAN HEM DE KUTUSUYLA HİÇ AÇILMADI AMA FİYAT OLARAK NE DÜŞÜNÜYOSUN BİLMİYORUM

Back