• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arıyorum

2 kez kullandim bana agir geldi kokusu
le roy soleil 50ml 25 lira

Eklentiler

• 20151011_135439.jpg
    20151011_135439.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 37
canım adı ne parfümün şekerli miçok ben çok şekerli parfüm kullanamıyorum da

fabulous canım parfümün ismi ..hayır şekerli değil hafif güzel bir kokusu var ..şekerli kokular bana da ağır geliyor..netten bakabilirsiniz içinde neler varmış hatta bende bakayım merak ettim:))

Victoria's Secret'ın yeni parfümü Life is "Fabulous" iç giyim koleksiyonundan ilham alarak yaratıldı. Hayatınızın en keyifli ve en mutlu anlarını size hatırlatmak için özenle tasarlanan bu koku, taze hissi ve cezbedici büyüsüyle herkesi kendine hayran bırakıyor.

Küt kesimli cam bir şişeden oluşan parfümün içeriğinde üzüm, tatlı ve etkileyici kokusu ile Osmanthus çiçeği, pembe frezya bulunuyor. Yaza uygun ve floral bir koku olan Fabuous, aynı zamanda meyvemsi notalarını da teninize bırakmayı unutmuyor.

bunu buldum:)

Victoria's Secret'ın yeni parfümü Life is "Fabulous" iç giyim koleksiyonundan ilham alarak yaratıldı. Hayatınızın en keyifli ve en mutlu anlarını size hatırlatmak için özenle tasarlanan bu koku, taze hissi ve cezbedici büyüsüyle herkesi kendine hayran bırakıyor.

Küt kesimli cam bir şişeden oluşan parfümün içeriğinde üzüm, tatlı ve etkileyici kokusu ile Osmanthus çiçeği, pembe frezya bulunuyor. Yaza uygun ve floral bir koku olan Fabuous, aynı zamanda meyvemsi notalarını da teninize bırakmayı unutmuyor.

bunu buldum:)
ben de bunu bulmuştum:D

tamam canım fiyatta biraz daha yardımcı olursan ve yarın yurtiçi kargoya teslim edebileceksen alayım ben
Nooption Nooption

canım yurtiçi ile çalışıyorum zaten :) onu belirtmeyi unutmuşum iyi denk geldi zira burda ptt isteniyor genelde ..
fiyatta çok birşey isteme lütfen kremide göndericem hiç kullanılmadı 35 lira falan onunda fiyatı.. 45 lira yapayım kargonuz benden olmuş olur..

merhaba kızlar pazartesi acil gönderim yapabilecek olan arkadaşlardan parfüm arıyorumm:):)
Orjinal Versace bright Crystal var
Sıfır. Kullanılmamış. Gönderim yapabilirim. İndirimsiz piyasa fiyati 325-350 tl, internet magazalarinda 199 à kadar düşüyor fiyat. Ben kargo benden 150 tl düşünüyorum
İyi aksamlar

Back