- 16 Mart 2015
- 8
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi breatheworld
merhaba kızlar pazartesi acil gönderim yapabilecek olan arkadaşlardan parfüm arıyorumm:):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Incandessence , vercase versus ve essence var bir de Calvin klein down town parfümünün vücut losyonu var bunu sürünce parfüme ihtiyaç kalmıyormerhaba kızlar pazartesi acil gönderim yapabilecek olan arkadaşlardan parfüm arıyorumm:):)
merhaba kızlar pazartesi acil gönderim yapabilecek olan arkadaşlardan parfüm arıyorumm:):)
canım adı ne parfümün şekerli miçok ben çok şekerli parfüm kullanamıyorum daEki Görüntüle 1653974
bu var bende orjinal victoria secret 50 ml lik 5 ml falan kullanılmıştır..180 lira piyasa fiyatı yanında hiç kullanılmamış vs kremle birlikte 50 lira..
canım adı ne parfümün şekerli miçok ben çok şekerli parfüm kullanamıyorum da
ben de bunu bulmuştumVictoria's Secret'ın yeni parfümü Life is "Fabulous" iç giyim koleksiyonundan ilham alarak yaratıldı. Hayatınızın en keyifli ve en mutlu anlarını size hatırlatmak için özenle tasarlanan bu koku, taze hissi ve cezbedici büyüsüyle herkesi kendine hayran bırakıyor.
Küt kesimli cam bir şişeden oluşan parfümün içeriğinde üzüm, tatlı ve etkileyici kokusu ile Osmanthus çiçeği, pembe frezya bulunuyor. Yaza uygun ve floral bir koku olan Fabuous, aynı zamanda meyvemsi notalarını da teninize bırakmayı unutmuyor.
bunu buldum:)
tamam canım fiyatta biraz daha yardımcı olursan ve yarın yurtiçi kargoya teslim edebileceksen alayım ben
Nooption
Orjinal Versace bright Crystal varmerhaba kızlar pazartesi acil gönderim yapabilecek olan arkadaşlardan parfüm arıyorumm:):)
Bende bu var düsnrsenmerhaba kızlar pazartesi acil gönderim yapabilecek olan arkadaşlardan parfüm arıyorumm:):)