- Konu Sahibi yagmurgozlum54
Bu arada fıncan takımı war 5lıra olur am Hangı sehırdesn kırılabılr elden teslım daha ıyı olur yada kıyafet alırsan sıkı sıkı sararım yarın foto atarım ıstersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada fıncan takımı war 5lıra olur am Hangı sehırdesn kırılabılr elden teslım daha ıyı olur yada kıyafet alırsan sıkı sıkı sararım yarın foto atarım ıstersen
canım aradğını hırka bende var krem renginde sıfır giymedim hiç,Cok yıpranmamıs Hırka, kolları fazla bol olmayan hatta kolu saran salas modelde olabılır kalcaları ortecek uzunlukta ıstıyorum,Esofman m-38 beden bol paca penye pantolonlardan da olabılır
ayrıca cok eskı model olmayan turk kahve fıncanı arıyorum fıyatlar makul olursa sevınırım,Ekledıgınız urunlerı lutfen fıyatları ıle belırtınız
Bu fıncan takımının modeli benim aradığım degıl teşekkür ederimBu fıncan takımı
Kime diyorsun ki etikette yapmamissinBen bunu gormuştum zaten canım böyle bırsey degıl olursa penye salaş olanlardan ıstıyorum teşekkür ederim
senı etıketlemıstım ama görünmezdi demekkiKime diyorsun ki etikette yapmamissin
Begenmedinmi buda salaş zaten cnmsenı etıketlemıstım ama görünmezdi demekki
Diz yapmaz siyah adidas esofman alti var orjinal degil yanliz siyah,,dusunursen 2si 15 tl okurFıyat lutfen
Diz yapmaz siyah adidas esofman alti var orjinal degil yanliz siyah,,dusunursen 2si 15 tl okur
Nevreste konu baslıgımı sadece arıyorum olarak degıstırırmısın
bende de bu fincan takımı var canım. sıfır ürün. tabaklarının jelatini bile açılmadı. yanında kesme panosu da hediye ediyorum.
benden alışveriş yapan herkese fotodan seçeceği başka hediyelerim de var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ckot-gomlek-bluz-kemer-taki-ve-dahasi.872140/
Bende orjınal adıdas esofman Ikı tane bırı 30 olur Dgerı 40