• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arıyorum

Bu arada fıncan takımı war 5lıra olur am Hangı sehırdesn kırılabılr elden teslım daha ıyı olur yada kıyafet alırsan sıkı sıkı sararım yarın foto atarım ıstersen

Bu arada fıncan takımı war 5lıra olur am Hangı sehırdesn kırılabılr elden teslım daha ıyı olur yada kıyafet alırsan sıkı sıkı sararım yarın foto atarım ıstersen

Fıncan takımının resmını beklıyorum begenırsem kıyafetlerı de alabılırım tesekkurler

Cok yıpranmamıs Hırka, kolları fazla bol olmayan hatta kolu saran salas modelde olabılır kalcaları ortecek uzunlukta ıstıyorum,Esofman m-38 beden bol paca penye pantolonlardan da olabılır

ayrıca cok eskı model olmayan turk kahve fıncanı arıyorum fıyatlar makul olursa sevınırım,Ekledıgınız urunlerı lutfen fıyatları ıle belırtınız
canım aradğını hırka bende var krem renginde sıfır giymedim hiç,
resmini atarım istersen

Bu fıncan takımı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    150,3 KB · Görüntüleme: 50
bende de bu fincan takımı var canım. sıfır ürün. tabaklarının jelatini bile açılmadı. yanında kesme panosu da hediye ediyorum.
benden alışveriş yapan herkese fotodan seçeceği başka hediyelerim de var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ckot-gomlek-bluz-kemer-taki-ve-dahasi.872140/

Suan aradıgım sey konu baslıgında olanlar degıldı onları buldum baslıgım henuz demısmemıstı,Sakarya ıcı gardırop arıyorum ılgınıze tesekkurler

Back
X