I ikincielci Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Ocak 2015 2.212 1.209 34 6 Nisan 2015 Konu Sahibi fnrbhc44 #21 eve bir sorayım belki kardeşimin vardır
Y yyeessiimm Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2015 32 11 42 6 Nisan 2015 Konu Sahibi fnrbhc44 #22 ebrudrn .!.: hmm anladım canım ya ben bunları almıştım da kardeşime okumadı hiç, kaldı bunlar da ben de elimde kalmasın birileri okusun diye çok uyguna veriyorum :) maalesef başka yok :/ Genişletmek için tıkla... çok iyi düşünmüşünüz fiyat zaten bedava sayılır ama okuyacak birine gitmesi daha iyi olur
ebrudrn .!.: hmm anladım canım ya ben bunları almıştım da kardeşime okumadı hiç, kaldı bunlar da ben de elimde kalmasın birileri okusun diye çok uyguna veriyorum :) maalesef başka yok :/ Genişletmek için tıkla... çok iyi düşünmüşünüz fiyat zaten bedava sayılır ama okuyacak birine gitmesi daha iyi olur
mlkbks her kapıya 1 kap su ,1 kap mama Kayıtlı Üye 9 Aralık 2014 502 103 33 22 Ağustos 2015 Konu Sahibi fnrbhc44 #23 Rus klasikleri turk klasikleri var elimde gazeteden toplama orjinallerine gore daha inceler isinize yararsa resim atabilirim toplam 50 kitap
Rus klasikleri turk klasikleri var elimde gazeteden toplama orjinallerine gore daha inceler isinize yararsa resim atabilirim toplam 50 kitap