Arıyorum

Kozmetik ürünleri arıyorum uygun olursa toplu almak istiyorumm takaslada olabiliir :)
canım bunlar var birkaç parça satıldı ama çoğu duruyor. yarın birkaç ürün daha ekleyeceğim gönderirim fotoğraf. o kadar çok kullanmadığım ürün var ki çıksın elimden işe yarasın istiyorum

Canım fondoten ne kadar bide rimel açılmış mı onun fiyatı ne kadar
Canım fondoten satılık değil daha doğrusu estee satılık değil, youngblood var toz fondoten pearl rengi, rimel sıfır canım, 30 tl, küçük boy ama bi yıldan fazla kullanırsın kaliteli olduğu için kurumuyo

O rimeli kesinlikle istiyorum su geçirmez sanırım bende vardı yurtdısından ablam hediye olarak getirmişti bittiğine cok üzülmüştüm fazla kullanılmamıssa bana ayırın lütfenn.
Canım sıfır koruma bandı duruyor , istersen iki üç tane var ondan :) ayırırım canım

Yaa bende vardi yuzume yakismadigi için hic kullanamadim cok tatli rengi turuncumsu ama dogal duruyor hic boyle seyleri tarif edemem ama tam su an iki hafta surecek bir seyahatin baslangicindayim :/

Yaa bende vardi yuzume yakismadigi için hic kullanamadim cok tatli rengi turuncumsu ama dogal duruyor hic boyle seyleri tarif edemem ama tam su an iki hafta surecek bir seyahatin baslangicindayim :/
Resim alabilirmiyiim

2 hafta sonra donecegim kullanmadigim icin de ürün yanimda degil. O zamana kadar bulamazsan gonderirim acil degilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…