m beden erkek gömlek arıyorum,resim,beden ve fiyat yazarak eklerseniz sevinirim. tşk ederim.
bu tarz olabilir:
Eki Görüntüle 1089241
çok hoşuma giderse kendime de alabilirim o da s ya da m olabilir,ölçü isteyerek alacağım onu. erkekte de ölçü isteyebilirim.
yardımcı olan herkese tşk ederim
bu arada uygun fiyatlı olması tercihim.
tudors da görmüştüm 39 tl canm
ben daha uygun arıyorum canım tşk ederim
aliexpress.com ebay gibi sitelerde bulabilirsinn aslında ben ordan almıştım kendime 15 tl kargo bedava
Canim buralardan nasil yapiyorsun alisverisi?
üye oluyorsun kredi kartı ile satın alıyosun satıcı 2-3 gün içinde kargo takip kod veriyor ordan takip ediypsun ptt.gov.tr den 15-20 güne geliyor yalnız ama ben aldıklarımdan memnunum
yurtdışından di mi canım? bir de kargo bedava demiştin doğru mudur? ayy cesaret etsem mi ki
m ya da l beden erkek gömlek arıyorum,resim,beden ve fiyat yazarak eklerseniz sevinirim. tşk ederim.
bu tarz olabilir:
Eki Görüntüle 1089241
çok hoşuma giderse kendime de alabilirim o da s ya da m olabilir,ölçü isteyerek alacağım onu. erkekte de ölçü isteyebilirim.
yardımcı olan herkese tşk ederim
bu arada uygun fiyatlı olması tercihim.
bir de kaşık çatal takımı arıyorum,günlük kullanım için,markalı ama uygun fiyatlı tabi ki
Canım yanlş anlamdysan kendinede bakıyorsun bende şöyle var bi tane :)
Eki Görüntüle 1089960 Eki Görüntüle 1089962
fiyatını da yazabilir misin canım? bir de takas düşünür müsün?
15 tl ttlm dusnmyrm :)
biraz düşüneyim canım,erkek için de olsa iyi olurdu
Istediklerim elinde olan yok mu? Kot gomlek,catal kasik takimi, yumurta haslama makinasi??? Bir de erkek bebek uyku tulumu 2-3 yas..
canım bende kot gömlek var yarın sbah koyucam fotosunu
canım bende kot gömlek var yarın sbah koyucam fotosunu
Yumurta makinasi bende var almanyadan aldim bi kez denedim kutusunda sifir say
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?