Bebek İkinci El ARIYORUM yürüme arkadaşı

ben senin yürüme arkadaşına ortak olmadım sen yürüteç istediğini belirtmediğin için konuya dahil oldum ..buyur sen alabilirsin problem yok.
ay cnm kuşura bakma arkadaş yürüteç satıyomuş.......dikkatlı okumadım.uzülderiyorum senden

Cnm yuruteç bu. Butun parçaları tam.gorunduğu gibi kutusu ile duruyor. Artık kurulumu alıcımız yapar. Kargo alıcıdan 50 tl dir. Eğer begendiyseniz hemen teslime hazırım kızlar

Eklentiler

• WP_20141120_003.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 46
  • WP_20141120_001.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 27
  • WP_20141120_001.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 39
Cnm yuruteç bu. Butun parçaları tam.gorunduğu gibi kutusu ile duruyor. Artık kurulumu alıcımız yapar. Kargo alıcıdan 50 tl dir. Eğer begendiyseniz hemen teslime hazırım kızlar
güzel gözüküyor canım ne kadar kullandı oğlun..

Hiç kullanamadı cnm. Önce alışmadı binmek istemedi korktu. Sonrada zaten yurudu. İçinde sıkılıp binmedi. İkinci çocuk olursa diye elimde tuttum ama an da vazgeçtik. Yani artık evde sadece fazlalık.sağlam güvenli ve çok temiz. Bursadaysan kargo parasıda vermezsin. Ben iki yıl önce 150 ye almıştım

tamam canım ben sana kısa süre içinde dönüş yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…