Eki Görüntüle 1088739
bu var bende orjinal reebok
Resimlerdeki gibi yandan takmalı çanta arıyorm kız kardeşim için okulda kullanıcak lütfen yandan takma olmayan çanta resmi eklemeyin resimlerdekiler gibi arıyorum.Fiyat 30 tl üstü olmazssa sevinirim.tercihim hummel,adidas,nike,converse dir.
Eki Görüntüle 1088668 Eki Görüntüle 1088669 Eki Görüntüle 1088670
Birde şuan benzer sırt çantası arıyoruz
Eki Görüntüle 1088671
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canm tercihimmi beyaz dır ama bi göstereyim fiyatı nekadr
pardon tekrar yazmısım alta mesaj :)
30 tlden yukarı dusunmuyorum demıssınız 30 tl yaparım sıze ben de, aslında cok daha ustu bır fıyata aldım
Ben kardeşime gösteryim beğenirse dönüş yaparm onn için bakıyorm çnki tşk ederim
Resimlerdeki gibi yandan takmalı çanta arıyorm kız kardeşim için okulda kullanıcak lütfen yandan takma olmayan çanta resmi eklemeyin resimlerdekiler gibi arıyorum.Fiyat 30 tl üstü olmazssa sevinirim.tercihim hummel,adidas,nike,converse dir.
okey cevap beklıyorum:):)
Eki Görüntüle 1088834 Eki Görüntüle 1088835 Eki Görüntüle 1088839 Eki Görüntüle 1088840
orjinal tek kusuru iç astarında resimde göründüğü yerde sarı lekelenme olmuş astarın en alt köşesinde
yırtık vs yok o yüzden fiyatı düşük[
Renk grimi peki canm
RenQUOTE]
evet gri renk çanta
Canm beğenmedi kardeşim tşk ederim
Canım bende de Adidas'ın yandan asmalı çantası var oğlum doğduktan sonra pek sık kullanamadım çok büyük bir çanta değil.
Kardeşim okuda kullanmak için istiyorda fotosu varsa yüklermisiniz acaba ona göstermeden karar veremiyorm ne yazıkki canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?