canım bende pempe-fuşya bir çanta var omuzdan, Jean ile de klasik ile de uyum sağlayabilen bir modeli var.
yarın eklerim fotosunu
canım bende bunlar var
kimsede yok mu cüzdan vs yahu
İnşallah bulursun canim kac gündür kimseden çıt yok:) ben de arayip da bulamayinca üzülüyorum. Bu hem buharli hem elektrikli supurge olanlari hic duymamistim hangi marka uretiyor bi arada olmasi iyiymis.
bende sadece hava nemlendirici var paketinde hic kullanilmamis sadece merakdan deneme amacli acip bakmisdik esim isyerinin kooperatifinden almisdi ama dedigim gibi ihtiyac duyup kullanmadik oylece duruyor paketinde bende satmayi dusunuyordum hava nemlendirii resimde goruldugu gibi arcelik marka sifir fiyati 90 tl civarinda yari fiyatina verebilirim dusunursen kargoda benden olurBaşlıkta belirttiğim gibi Süpürge Fonksiyonlu Buharlı Temizleyici, Visko Yastık, Cüzdan arıyorum
ayrıca hava nemlendirici cihaz da arıyorum, soğuk buharlı
yastık hijyen açısından hiç kullanılmamış ya da 1 kere kullanılıp alışılamadığı için kullanılmamış olabilir
buharlı temizleyicim var ama hem süpürge hem buharlı temizlik yapan cihazlardan istiyorum yani evi tekrar tekrar dolanmaya gerek olmadan tek seferde iş bitsin istiyorum
cüzdana gelince markalı olması tercihim polo, benetton, tommy vs gibi ama markasız da olabilir , kullanılmış olabilir yıpranmış ve yırtık olmadığı sürece
kırmızı ve kahve tonları hariç her renk olabilir. süet ve nubuk olmasın
özellikle aradığım renkler bej, krem, kum rengi, turkuaz , pudra pembe
bu renklerde çanta da olabilir
ürünlerimle takas yaparak ödeme yapmayı tercih ederim ama çok beğendiklerim olursa parayla da alabilirim bütçemi aşmayacaksa
L Beden erkek için hırka arıyorum
ince triko gibi olanlardan
colins rodi mavi us.polo vs. gibi markaların olabilir
ayrıca varsa 33/32 kotlar da olabilir yine erkek için
Canm 33 veya 32 beden kotmu arıyorsun
Yoksa beden 33 boy 32 kotmu?😊
beden 33 boy 32 kot
özellikle siyah kot ya da koyu renkler
bir de hırka