Bebek İkinci El ARİYORUM. tiny love oyun halisi;hoppala ariyorum

eymenimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
1.821
108
123
Kütahya
Fiyatinin uygun olmaai onemli . neredeyse sifir fiyatina ürünleri ellemeyin arkadaslar. İhtiyacm var istiyorum ama yüksek fiyat odeyemem. Birde 2 aktif konum var onlara da bakabilirsiniz takas düşünürseniz ürünlerinde indirimse yaparaim

tiny love. fikrin olsun. ama sanırım senin bütçeyi zorlşar. 187 ye alındı 70e satılık. eşin dostun ararsa bilgi ver canım:)

Eklentiler

• oyun hlaısı.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 192
Cnm ayrintili resmi yokmu. Bn tekmelemeli modele ozeniyordm ama nasip
BUDA TEKMELEMELİ. VURUNCA ORDAN MÜZİK FİLAN ÇALIYOR. ALTINDA BÖRTÜLÜ BÖCEKLİ HIŞIRTILI BİŞİYLER VAR. KİMİSİ ÖTÜYO FİLAN. TİNY LOVENİN EN PAHALI MODELİ BUDUR. VALLA KUTUSUNA KOYDUM KALDIRDIM. ZATEN 2-3 AY KULLANDIK.

Cidden uygun fiyata veriyor tavsiye ederim ben de oğluma aldım bu modalden çok faydalandım

Modelin adini biliyormusun alamyi düşünüyorum ama bakmak lazim resimden bizi anlasilmiyor
bal canım bunun tıpksının aynısı. beni alıntılayarak cvla. diğer türlü yazdıkalrını uyarı gelemdiği için kaçırıyorum. bak resmi bu. tıny love prenses oyun halısı diye arattır

Eklentiler

• timk.jpg
    168,2 KB · Görüntüleme: 420
Halen bulmadıysan bende Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı var

100 tl istiyorum canım temiz sıfırdan farksız bebeğim yatmak istemediği için içinde durmaktan hoşlanmadı tekmele kısmı çalışır durumda yırtık leke vs kesinlikle yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…