Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ayrintili resmi yokmu. Bn tekmelemeli modele ozeniyordm ama nasiptiny love. fikrin olsun. ama sanırım senin bütçeyi zorlşar. 187 ye alındı 70e satılık. eşin dostun ararsa bilgi ver canım:)
BUDA TEKMELEMELİ. VURUNCA ORDAN MÜZİK FİLAN ÇALIYOR. ALTINDA BÖRTÜLÜ BÖCEKLİ HIŞIRTILI BİŞİYLER VAR. KİMİSİ ÖTÜYO FİLAN. TİNY LOVENİN EN PAHALI MODELİ BUDUR. VALLA KUTUSUNA KOYDUM KALDIRDIM. ZATEN 2-3 AY KULLANDIK.Cnm ayrintili resmi yokmu. Bn tekmelemeli modele ozeniyordm ama nasip
bal canım bunun tıpksının aynısı. beni alıntılayarak cvla. diğer türlü yazdıkalrını uyarı gelemdiği için kaçırıyorum. bak resmi bu. tıny love prenses oyun halısı diye arattırModelin adini biliyormusun alamyi düşünüyorum ama bakmak lazim resimden bizi anlasilmiyor
CNM ÖZELDEN MSJ YAZDM GÖRÜNCE DÖNÜŞ YAP BANAbal canım bunun tıpksının aynısı. beni alıntılayarak cvla. diğer türlü yazdıkalrını uyarı gelemdiği için kaçırıyorum. bak resmi bu. tıny love prenses oyun halısı diye arattır
Halen bulmadıysan bende Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı var
hala elinizde mi ürün??
Evet canim duruyor