arıyorum tesettür abiye

artistness

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
170
17
Arkadaşlar ablamın düğününde giymem için abiye lazım. abartılı olmayan.. yada elbise. Kına ve nikah için farklı modeller. Arıyorum. Satmak istemeyen kiralık da verebilir. Yeterki modeller tarz ve güzel olsun. Taş tus kadınsı olmasın. 1.70 boy 60 kilo.Şimdiden tşk.

Son düzenleme:
Cnm pierre carden somon rengi abiyem var 175 boy 63 kg benm sana cuk diye olur dusunursen uygun fiyata vericem ozeldeb yazarsin

.

40-42 bden e kadar olabilen esnek yapılı omuzdan pelerinli altına body giymiştim ben gri tonda hiç belli olmadı çok şık bir abiye elimde boşa duruyor yepyenidir hiçbir sorunu yok fiyatta anlaşırız boy 1.70 topuklu giymiştim ben kısayım biraz daha size tam olur

yengemin nişanında giydiği elbise bir kere giyildi bu elbise de temiz ve uzun boylulara tam olur hafif tarlatan da ya da tarlatansız da kullanılabilir önündeki etek kısmındaki çiçek çıkarılıp takılabiliyor çok sade ve hoş bir rengi ve işlemesi var ne kadar fiyat biçerseniz sorun olmaz işinize yarasın da 40 bedendir boy 1,70

bu da arkadaşımn bir davette giydiği uzun abiyetüründe bir elbise ceket gibidir iç kısma istediğiniz herşeyi uydurup giyebilirsiniz pantolonla çok şık duruyor fiyat olarak ne kadar derseniz anlaşmaya çalışırım boy 1,70 hatta biraz daha uzun olabilir bir de 40-42 beden esnek yapılıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…