Bebek İkinci El ARIYORUM: sıfır nuk geniş ağızlı biboron almak istiyorum

Merhaba biri büyük biri küçük Nuk First Choise biberonumuz mevcut, orjinal anti kolik silikon biberon emziği m numara. Anne sütü ve mamalar için ideal.

Bebeğim biberon seçtiği için bu iki ürünü sadece denedik. Şöyleki; kullanmadan önce ve sonra steril edip kaldırdık,bu yüzden biberon şişesinin PP yapısı gereği fluu gözüküyor Biberonların orjinal silikon uçlarının sadece küçük olanınkini denerken kullandık resimde de belli olur zaten diğeri denenmedi bile çünkü 2 adet S numara kauçuk first choise emzik ucu aldık tanesi 10 tl.dan:) bir umut bunları beğenir belki diye yok almadı dolayısıyla gönlüm rahat bir şekilde şu an satışa koydum hepsini.. Bir adette kutusundan bile çıkamamış pütür mamalarda kullanmak için aldığımız L numara biberon emziği mevcut:)

Bir çok markayı denedik en son bebeğimize neyi beğendirdik diye sorarsanız; ilk dönemde medelanın özel bir biberonu hemen sonrasında nuk'un klasik kauçuk uçlu biberonlarını:) 8.ayda çalışmayı bırakınca da sadece 4 ayda biberon olayını da bırakmış olduk:) Siz özellikle sıfır yazdığınız için ve geniş ağızlı istediğiniz için, sadece denediğim first choise biberonlarımızı ekledim. Fiyatı özelden konuşalım, ikisi de kaliteli sorunsuz ürünlerdir.

$20140112_175110.jpg

Eklentiler

• $20140112_175003.jpg
    $20140112_175003.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Back