Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de bugün pembesini aldım, yarından itibaren videolar eşliğinde çalışmalara başlıcam . Ne zormuş topla hareket etmek sürekli kayıyor Bir de üstüne otururken patlayacakmış gibi bir his var içimde Bir de bir şey sorcam şişirdim ama hafif kırışık duruyor korkuyorum patlar diye şişirmeye, siz naptınız
Ben de bugün pembesini aldım, yarından itibaren videolar eşliğinde çalışmalara başlıcam . Ne zormuş topla hareket etmek sürekli kayıyor Bir de üstüne otururken patlayacakmış gibi bir his var içimde Bir de bir şey sorcam şişirdim ama hafif kırışık duruyor korkuyorum patlar diye şişirmeye, siz naptınız
Hahaha ne tesadüf bende pembesini aldım
Hehehe aynı şeyleri bende yaptım aaa ne kolay diyordum yaparken çok komikti İnsanın sinirini stresini alıyor ama
O kırışıklık olayı benim topta da var.ben şiştiği kadar şişirebildim korkulucak bir şey yok bide zaten pompayı çıkarırken delik foşş edene tıpayı takana kadar havasını dışarı veriyor