ariyorum..pilates seti

• Konu Sahibi Konu Sahibi rubi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rubi

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
2.203
395
698
Arkadaslar pilatese heves ettim bu ara. Pilates seti olup da satmak isteyen varsa degerlendirelim..

Arkadaslar pilatese heves ettim bu ara. Pilates seti olup da satmak isteyen varsa degerlendirelim..

daha 2 hafta önce a101 de vardı.tam set 15 tl mi ne..daha kaliteli birşey arıyorsanız bilemem ama hevesini gidermeye yeter bence..
bizim burdaki a101 lerde hala var,sizin oralara da bir bak derim:KK39:

daha 2 hafta önce a101 de vardı.tam set 15 tl mi ne..daha kaliteli birşey arıyorsanız bilemem ama hevesini gidermeye yeter bence..
Cok tezekkurler bir bakayim bu gun ben. Dediginiz gibi simdilik idare etse sonra devam edeesem daha iyisini de alirim.jaklisiniz

Fiyat süpermiş. Neredeki A101 o. Yakınlardaysa iş çıkışı bakayım ben de.

Fiyat süpermiş. Neredeki A101 o. Yakınlardaysa iş çıkışı bakayım ben de.
A101-18-Aral%C4%B1k-2014-Akt%C3%BCel-%C3%9Cr%C3%BCnler-Katalogu-spor-sf-2.jpg

bakın bu broşür..18 aralıktaymış..merkezi olmayan yerdeki a101 lerde vardır muhtemelen.yoksa bile 3-4 ayda bir geliyor zaten..

Ben de aldım onlardan gayet uygundu kaçırmadım :D bence de burdan ikinci el alacağınıza a101 kere bir bakın derim :)

Bende az once baktim ama yoktu ne yazikki. Artik bir dahaki seferi beklicem..

A101 de devamli oluyor takip edin sık sık birde n11 de var piyasaya gore fiyatlar uygun ve bir cok urunde kargo bedava baslangic olarak top lastik ve cemberle başlayabilirsiniz

Tsk exerim evet ben a101 deki ni lacirmisim takip ediyorum artik ordan

Almak için ben 1 haftadır bekliyordum.Öğlen aldım 11,90 TL gibi bir fiyat için gayet iyimiş :D Yarım saat bırakmadım ilk defa plates yaptım:KK71:
Sadece şişirirken yavaş şişiyor :KK51: onun dışında bir problem yok ;) Almışken yorumumu yapmak istedim ;)

Almak için ben 1 haftadır bekliyordum.Öğlen aldım 11,90 TL gibi bir fiyat için gayet iyimiş :D Yarım saat bırakmadım ilk defa plates yaptım:KK71:
Sadece şişirirken yavaş şişiyor :KK51: onun dışında bir problem yok :KK66: Almışken yorumumu yapmak istedim :KK66:
Aa bu gun unuttum ben yaa ama sadece top dimi cnm. Ben set halinde istiyorum buraz daha bekleyip a101 e gelecek olani setimi beklesem acaba?

Aa bu gun unuttum ben yaa ama sadece top dimi cnm. Ben set halinde istiyorum buraz daha bekleyip a101 e gelecek olani setimi beklesem acaba?
Sade top canım :) Pompasıyla beraber 65 cm top :)
Bende set olarak almak istiyordum A101'e Aralıkta gelen seti çok sonradan gördüm.Şans eseri belki kalmıştır diye baktım maalesef kalmamıştı :/
A101'e tekrardan gelecek miymiş? :D

Sade top canım :) Pompasıyla beraber 65 cm top :)
Bende set olarak almak istiyordum A101'e Aralıkta gelen seti çok sonradan gördüm.Şans eseri belki kalmıştır diye baktım maalesef kalmamıştı :/
A101'e tekrardan gelecek miymiş? :D
Evet geliyormus arada oyle soylediler..

Sadece şişirirken yavaş şişiyor :KK51: onun dışında bir problem yok :KK66: Almışken yorumumu yapmak istedim :KK66:

Ben de bugün pembesini aldım, yarından itibaren videolar eşliğinde çalışmalara başlıcam . Ne zormuş topla hareket etmek sürekli kayıyor :KK70: Bir de üstüne otururken patlayacakmış gibi bir his var içimde :KK70:Bir de bir şey sorcam şişirdim ama hafif kırışık duruyor korkuyorum patlar diye şişirmeye, siz naptınız

Back