Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar pilatese heves ettim bu ara. Pilates seti olup da satmak isteyen varsa degerlendirelim..
Cok tezekkurler bir bakayim bu gun ben. Dediginiz gibi simdilik idare etse sonra devam edeesem daha iyisini de alirim.jaklisinizdaha 2 hafta önce a101 de vardı.tam set 15 tl mi ne..daha kaliteli birşey arıyorsanız bilemem ama hevesini gidermeye yeter bence..
bizim burdaki a101 lerde hala var,sizin oralara da bir bak derim![]()
daha 2 hafta önce a101 de vardı.tam set 15 tl mi ne..daha kaliteli birşey arıyorsanız bilemem ama hevesini gidermeye yeter bence..
bizim burdaki a101 lerde hala var,sizin oralara da bir bak derim![]()
Fiyat süpermiş. Neredeki A101 o. Yakınlardaysa iş çıkışı bakayım ben de.
![]()
bakın bu broşür..18 aralıktaymış..merkezi olmayan yerdeki a101 lerde vardır muhtemelen.yoksa bile 3-4 ayda bir geliyor zaten..
Canim cuma gunu bim getiriyormus,:)rubgünü ost: 39111532 .!.:Tsk exerim evet ben a101 deki ni lakasim takip ediyorum artik ordan
Alinti yapamamisim:)yukardaTsk exerim evet ben a101 deki ni lacirmisim takip ediyorum artik ordan
A cok saol cnm gideyim cuma gunu ))Alinti yapamamisim:)yukarda
Aa bu gun unuttum ben yaa ama sadece top dimi cnm. Ben set halinde istiyorum buraz daha bekleyip a101 e gelecek olani setimi beklesem acaba?Almak için ben 1 haftadır bekliyordum.Öğlen aldım 11,90 TL gibi bir fiyat için gayet iyimişYarım saat bırakmadım ilk defa plates yaptım
Sadece şişirirken yavaş şişiyoronun dışında bir problem yok
Almışken yorumumu yapmak istedim
![]()
Sade top canım :) Pompasıyla beraber 65 cm top :)Aa bu gun unuttum ben yaa ama sadece top dimi cnm. Ben set halinde istiyorum buraz daha bekleyip a101 e gelecek olani setimi beklesem acaba?
Evet geliyormus arada oyle soylediler..Sade top canım :) Pompasıyla beraber 65 cm top :)
Bende set olarak almak istiyordum A101'e Aralıkta gelen seti çok sonradan gördüm.Şans eseri belki kalmıştır diye baktım maalesef kalmamıştı :/
A101'e tekrardan gelecek miymiş?![]()
Almak için ben 1 haftadır bekliyordum.Öğlen aldım 11,90 TL gibi bir fiyat için gayet iyimişYarım saat bırakmadım ilk defa plates yaptım
Sadece şişirirken yavaş şişiyoronun dışında bir problem yok
Almışken yorumumu yapmak istedim
![]()