Bebek İkinci El Arıyorum:Park yatak

Minikuss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
2.887
302
148
İstanbul
Elinde temiz kullanilmis olan varsa arıyorum
İstanbul içi elden de teslim alınabilecek şekilde olması daha makbul olur..
Mümkünse büyüklerinden bakıyorum..
Oğlum var pembis pembis olmasin ben sorun etmem babası takintili şimdiden teşekkürler

Canım suan sayfa dörtte. Turuncu isimli bi arkadaş satıyor ongünlükmüş temiz ben istedim oğluma ama babası almadı( bence bi bak istersen gec bakarsan ileri sayfalara kayabilir

[QUOTE="ceylis, post: 36690919, member: 31 Kac liraya kadar dusunuyorsunuz[/QUOTE]

Fiyat belirlemedim sallanip sallanmamasi onemli değil basit birdeyde olabilir ama acil lazim annemin evine düşünüyorum

["lay0post: 36691709, member: 619890"]Canım suan sayfa dörtte. Turuncu isimli bi arkadaş satıyor ongünlükmüş temiz ben istedim oğluma ama babası almadı( bence bi bak istersen gec bakarsan ileri sayfalara kayabilir[/QUOTE]

Gordum onu ben ama kargosu cok tutar ki burada indirimli urunlerden sifirini alabilirim o fiyata

Canım ben İstanbul Beylikdüzü'ndeyim ve oğlumun neredeyse kullanılmamış gibi olan Brevi marka içerisinde ayrıca sünger yatağı da olan mavi renkte park yatağını satıyorum.
Zaten sayfamda resmi de vardı istersen buradan inceleyebilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rkalı-kıyafetler-11-sayfadan-İtibaren.698890/

Fiyatına 120 TL demişsin canım..
Ben 120 TL ye Joker de sıfırını buldum daha uyguna bulabilirsem diye arıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…